Demi Lovato megcsináltatta a világ legcukibb tetkóját

És ennek most semmi köze a drogtúladagolásához.

Demi Lovato megcsináltatta a világ legcukibb tetkóját

Demi Lovato nagyon nehéz évet tudhat a háta mögött, ami ugyebár a tavalyi drogtúladagolásával kezdődött. Azóta viszont szépen gyógyulgat, egyre egészségesebbnek tűnik, sőt még a szerelem is rátalált. Ezzel kapcsolatban már varratott is magára egy tetoválást. Most viszont úgy döntött, hogy teljesen más okból csináltat tetkót!

A sztárcsajszi a három évvel ezelőtt elhunyt kiskutyájára, Buddyra emlékezve készíttetett egy mintát a bokájára. A tragikus hirtelenséggel az örök vadászmezőkre távozó kis kedvence tiszteltére Demi egyébként már egy Insta oldalt is csinált. Itt a kutyus életének állít emléket a régi képek posztolásával.

A sztárcsajszi tehát Buddyt tetováltatta magára, ezt pedig meg is osztotta a követőivel. Az Insta-sztorijában azt írta: „köszönöm Dr. Woo a csodálatos portrét a kis angyalkámról, Buddyról. Nyugodj békében, örökké szeretni foglak és sosem felejtelek el.” A minta a kiskutya portréját egy felirattal is kiegészíti: „Itt járt Buddy” .

Ugye milyen édes? A tetoválást egyébként ugyanaz a művész készítette, mint Demi eggyel korábbi mintáját, a fél év józanságát ünneplő virágot. És ő is megosztotta Instán a munkáját:

View this post on Instagram

🙏🏼❤️Buddy❤️🙏🏼 @ddlovato

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Te csináltatnál a kis kedvencedről tetkót?

Még több

Sztárhírek