Kim Kardashian beszólt a bőrét kritizálóknak 

A popsikirálynőnek nem esik jól, ha a bőre állapotáról szólnak a hírek.

Kim Kardashian beszólt a bőrét kritizálóknak 

Kim Kardashianról általában tökéletesre retusált fotókat találhatsz a magazinokban vagy akár a saját Instáján. Így nem csoda, hogy a sajtó azonnal kiszúrja, amikor nem precízen kontúrozott arccal lép az utcára a sztár. Tegnap a brit Daily Mail nevű lap meg is írta, hogy Kimnek most nincs a legjobb állapotban az arcbőre.

A popókirálynőt rosszul érintette, hogy kiemelték a bőrhibáit, és nem hagyta annyiban a dolgot. Megírta a Twitterén, hogy nem aknéról van szó, hanem sajnos pszoriázisa van, és ezért néz most ki így. Kim a betegségéről – amivel már 2010 óta küzd – mindig is nyíltan beszélt, és a rajongóit is beavatta abba, hogy milyen kezeléseken ment már keresztül, hogy eltüntesse a száraz piros foltokat.

A posztból egyértelmű, hogy Kimnek nagyon rosszul esik, hogy olyan miatt bántják, amiről nem tehet. Viszont a kommentelők azonnal megvédték:

„Úgy gondolom, hogy ettől még emberibb és gyönyörűbb vagy.” 

„Utálom, hogy mindenért magyarázkodnod kell.”

„Ne aggódj Kim, a legjobbakkal is megtörténik.”

„Ez nevetséges. Nem kellene magyarázkodnod. Te is ugyanolyan ember vagy, és minden embernek vannak kisebb-nagyobb bőrproblémái. Teljesen összezavarodtam, hogy minek írtak erről egyáltalán cikket.”

A sztár biztos örömmel olvasta a hozzászólásokat, sokan még a saját tapasztalataikat is megosztották a betegséggel kapcsolatban.

Még több

Sztárhírek