Újabb fontos infó derült ki Meghan és Harry babájáról

A hercegné nem mindennapi dolgot talált ki a royal baby érkezésére…

Újabb fontos infó derült ki Meghan és Harry babájáról

Ezerrel közelít Meghan Markle és Harry babájának születése, szóval a pár turbófokozatra kapcsolt az előkészületekkel. A hercegné egészen különleges gyerekszobát álmodott meg a picinek, sőt nagyon úgy tűnik, hogy mindent ő akar majd csinálni, hiszen babysittert sem szeretnének felvenni….

Most pedig újabb infó szivárgott ki a palotából, méghozzá az, hogy Meg HipnoSzülés segítségével szeretné világra hozni gyermekét!

via GIPHY

Még nem hallottál róla? Semmi gond, segítünk! Ez tulajdonképpen egy technika, ami speciális légzési gyakorlatokat, relaxációt, vizualizációt, meditációt foglal magába, emellett pedig a táplálkozásra való odafigyelést. Ráadásul a hercegné a celebek kedvenc akupunktőrért, Ross Barrt hívta segítségül a szülésre való felkészüléshez. Egy bennfentes szerint Meghan rendszeresen részt vett akupunktúrás kezeléseken, hogy relaxáljon.

Ez egyébként nagyon jót tesz a vérkeringésének is, Harry felesége a baba érkezéséig szeretné is folytatni a dolgot. A HipnoSzülés abban is segít a hercegnének, hogy természetes módon szülhesse meg első gyermekét, gyógyszerek nélkül. A royal párhoz közel álló források azt mesélik, hogy pontosan ez az ex színésznő egyik legfőbb célja!

„Meg természetes szülést szeretne, ha lehet. Az édesanyja nagyon odavan mindenért, ami holisztikus és természetes, előjött a jógával, és a mindfulness dologgal is – ezek mind fontos részét képezik Meghan szülési tervének” – árulta el a bennfentes.

Te mit gondolsz erről a technikáról?

Még több

Sztárhírek