Botrányos állapotban van az Amerikai pite sztárja

Nagyon ijesztően néz ki!

Botrányos állapotban van az Amerikai pite sztárja

Az Amerikai Pite Vicky-je, Tara Reid borzalmasan, már-már felismerhetetlenül néz ki! Csont és bőr, a keze elképesztően ráncos és az arcából is elveszett az egykori báj és szépség. Mindez pedig állítólag annak köszönhető, hogy Tara elkötelezett híve lett az egészséges életmódnak.

A színészcsajt akkor kapták el a fotósok, amikor az edzőjével, Jenna Willis-szel sétálgatott, miközben gyümölcslé shotokat ivott. Az egészséges váltást pedig Tara sajtósa is megerősítette: „most kezdték meg a közös munkát a szintén Los Angelesben élő sztáredzővel, Jennával. A cél az, hogy egy olyan táplálkozási és életmód programot fejlesszenek ki, amivel nem csak, hogy Tara jól jár, de amit még élvezni is fog.”

A sztárcsaj a SaunaBar nevű klinikán töltötte a hétvégéjét, ahol először kapott egy testösszetétel analízist, majd a szaunában méregtelenített és lazított.

A lazítás és a nyugalom egyébként rá is fér Tarára, mivel múlt évben brutálisan megterhelő peres ügyben kellett az igazáért harcolnia. A színésznő mostanában a Sharknado című filmekben szerepelt, és annak producereit perelte be. A jogi ügyben Tara azzal vádolta a producereket, hogy az engedélye nélkül használták az arcát különböző termékeken, mint például játékgépeken és sörös üvegeken. A színésznőnek egyébként már a film előtt szerepelt a szerződésében, hogy nem hajlandó az arcát adni semmi szexualitáshoz, szerencsejátékhoz vagy egyéb káros szenvedélyekhez köthető dolgokhoz. Úgyhogy Tara megérdemelten detoxikálódhat a sok jogi herce-hurca után, amik még nem értek véget.

De persze nem valószínű, hogy egyedül a pereskedés viselte meg annyira, hogy ilyen borzasztóan  nézzen ki. Talán az egészségesebb élet jót tesz majd Tarának. Addig is csekkold, hogy néz ki most:

Durva, ugye?

Még több

Sztárhírek