Cinthya Dictator megrázó titkokat árult el magáról

Nagyon őszintén mesélt élete egyik legkeményebb időszakáról…

Cinthya Dictator megrázó titkokat árult el magáról

Nehéz éve volt tavaly Cinthya Dictatornak, hiszen betegsége miatt a pszichiátrián kötött ki, úgyhogy elég hosszú időre eltűnt a média elől.

De Cinthy most visszatért, ráadásul szuper formában van! „Valóban összeszedtem magam, híztam is egy kicsit. Nem akartam direkt csúnya lenni, de visszanézve látom, hogy nem volt szép az az ijesztő, csontváz fiú-lány űrlény, aminek régebben tűntem” – mondta a fotós a Story Magazinnak. Cinthya azt is elárulta, hogy mielőtt pszichiátriára került, már érezte, hogy baj van.

„Alapvetően depresszív alkat vagyok, de ilyen mélyre még soha nem jutottam. Gyerekkorom óta nem tudok túllépni azon, mennyire gonosz a világ, ráadásul azzal sem tudtam mit kezdeni, ahogy ismeretlenek ítélkeznek fölöttem a tévés szerepléseim nyomán.”

Bár mások nem gondolták, hogy ilyen nagy lenne a baj, Cinthy mégis szakemberhez fordult segítségért, hiszen borzasztóan félt attól, hogy az emberek negatív véleményt alkothatnak róla – ráadásul fájdalmai is voltak, étvágytalan lett.

„Nem akarták, hogy orvosságot szedjek. Azt mondták, gondolkodjak pozitívan, ne lássam olyan sötéten a világot, az életemet. Én azonban nem tudtam kitörölni a fejemből a problémákat, így összeomlott a rendszer… Pánikbeteg lettem, ezért a pár hetes kórházi kezelés után még négy hónapon át nem mertem kilépni az utcára” – mesélte a kemény időszakról a celeblány.

Szerencsére Cinthya már sokkal jobban van, és a hírek szerint újra szerelmes: egyre többen arról beszélnek, hogy összejött a Jetlag énekesével, Molnár Tamással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#myphotography @tamasmolnar

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2019, időpont: 10:09 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek