Mila Kunis és Ashton Kutcher válni akarnak?

Ajjajj, úgy tűnik, bajban van a kedvenc sztárpárod kapcsolata!

Mila Kunis és Ashton Kutcher válni akarnak?

Bár tavaly decemberben még arról pletykáltak, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher hamarosan ikreket köszönthetnek a családjukban, úgy tűnik, nem ilyen fényes a helyzet. Sőt, a sztárpár állítólag már a válást fontolgatja!

A Life & Style magazin szerint Mila és Ashton túlságosan különböző személyiségek, és teljesen más a világnézetük is, emiatt rengeteget veszekednek. Sőt, a gyönyörű színésznő egy forrás szerint úgy érzi, hogy egy rossz házasságban ragadt és gyakran azt veszik észre, hogy két külön életet élnek. 

De a legfőbb probléma mégis az, hogy a sztárpasi túlságosan a karrierjével és a humanitárius dolgaival van elfoglalva, a feleségével pedig emiatt túl kevés időt tölt„Mila nagyon szeretné, ha Ashtont jobban érdekelné a közös életük, mert a színésznő gyakran szingli anyukának érzi már magát. A sztárpár egész egyszerűen teljesen megváltozott, ezért már nem illenek úgy össze, mint korábban” – fejtette ki a forrás.

„Persze, az ellentétek vonzzák egymást. De ez most már csak veszekedéseket, feszültséget és még több ellentétet szül. Egyedül a gyerekeik tartják őket együtt, ezért nem is hagyja el a férjét Mila. A barátaik nyilván azt szeretnék, ha együtt maradnának, de Mila és Ashton most egyértelműen válaszúthoz érkeztek” – tette még hozzá az informátor.

A Gossip Cop a pletyka hallatán viszont felhívta Mila sajtósát, aki biztosította őket arról, hogy a sztori „teljesen kamu”.  Mivel egyenesen a sztárcsajszitól jött az infó, úgy néz ki, mégis minden rendben van a kapcsolatukkal. 

Szerinted Mila és Ashton lesznek a kivétel a szabály alól, és együtt élik le az életüket?

Még több

Sztárhírek