Vajna Timi teljesíti férje kívánságát

Nehéz döntést kellett meghoznia Andy Vajna özvegyének…

Vajna Timi teljesíti férje kívánságát

Vajna Tímeát nagyon megviselte szeretett férje, Andy Vajna hirtelen elvesztése. A hírek szerint rengeteget fogyott, amióta gyászol, nem igazán találja a helyét. Nemrég pedig egy jósnő barátnője azt mondta, az özvegy nagyon fél a beláthatatlan jövőtől.

Most mégis minden erejét összeszedte és meghozott egy fontos döntést. Andy hamvainak egy részét maga viszi ki Los Angeles-be, hogy ott a szülei és fia mellé temettesse. Tisztában van vele ugyanis, hogy ez volt férje kívánsága.

„Timi jól tudta, hogy Andy a családja mellett szeretne nyugodni, ha eljön az ideje, de azt is belátta, hogy kormánybiztosként, a magyarok hírnevét világszerte öregbítő filmes hírességként itthon kell eltemetni. Szívvel és ésszel hozta meg a legjobb döntést” – mondta el a Blikknek egy névtelen forrás.

Az amerikai búcsúztatón sok világsztár felbukkanása várható, hiszen nem Arnold Schwarzenegger volt Andy Vajna egyetlen világhírű barátja. Szinte biztosan ott lesz Antonio Banderas és Sylvester Stallone is.

A lap az informátortól tudja azt is, hogy Timi a jövőben is sok időt fog az Egyesült Államokban tölteni, mert még mindig szeretne állampolgárságot szerezni.

Még több

Sztárhírek