Fülöp herceg végre felhagy a vezetéssel

Erzsébet királynő férje engedett a nyomásnak!

Fülöp herceg végre felhagy a vezetéssel

Az egész világot sokkolta, hogy január 17-én autóbalesetet szenvedett Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje. Igazából nem a karambol maga borította ki az embereket, mivel szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, hanem az, hogy Fülöp herceg 97 éves kora ellenére még mindig vezet.

Az sem segített a királynő férjének megítélésén, hogy csak egy héttel később kért bocsánatot a baleset résztvevőitől, akik könnyebben sérültek (igaz, a nyomozás még mindig tart és nem bizonyították be, hogy ki volt a hibás). Sőt, ha mindez nem lenne elég, ezek után még többször is látták vezetni, ráadásul a biztonsági öv becsatolása nélkül. Ekkor figyelmeztetésben is részesítette a rendőrség!

A Buckhingam-palota szombat este hivatalosan is bejelentette, hogy a herceg lemond a vezetésről. Nyomatékosították, hogy az uralkodó hosszas mérlegelés után önként döntött így, és már be is adta a jogosítványát az illetékes hatóságoknak.

Azt nem tudni, hogy a közvélemény vagy Erzsébet nyomására döntött így a herceg, de az biztos, hogy mindenkinek sokkal biztonságosabb lesz így, nem gondolod?

Még több

Sztárhírek