Ilyen szettekben buliztak a sztárok a Story Gálán

A hazai sztárvilág egyik legrangosabb eseményén, a Story Gálán mi is részt vettünk, hogy megmutathassuk neked, miben vonultak a sztárcsajok a vörös szőnyegen. Csekkold a galériát!

Ilyen szettekben buliztak a sztárok a Story Gálán

Február 9-én, szombaton 20. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát. A kerek évfordulóhoz pedig különleges helyszínt választottak a szervezők: a Szépművészeti Múzeum gyönyörű épületében ünnepelhettek a sztárok.

Az esemény a mindig izgalmas díjátadóval indult, ahol ezúttal is szakmabeliek és a magazin olvasói döntöttek arról, hogy kik vigyék haza a rangos díjakat. Többek között Szamosi Zsófi (Érték-díj) és Ónodi Eszter (Az Év Színművésze) is elismerésben részesült, de idén a sorozatok is taroltak: a Korhatáros szerelem lett a Story kedvence, míg a Story legenda-díjat a Barátok közt kapta.

Persze nem csak a díjak miatt volt érdekes az este: a sztárok különleges estélyi ruháikkal igyekeztek minden tekintetet magukra vonzani. Össze is gyűjtöttük neked a kedvenceinket, amit lecsekkolhatsz, ha végigpörgeted a a galériánkat.

De érdemes lesz egész héten velünk tartanod, ugyanis a ruha- és frizuraválasztásról kifaggattuk Rubint Rékát, Kárpári Rebekát, Tóth Andit és Kulcsár Edinát, akik beavattak minket néhány izgis titokba, szóval figyeld a Cosmo.hu-t, nehogy lemaradj az interjúkról!

galéria

Ilyen szettekben buliztak a sztárok a Story Gálán

Ilyen szettekben buliztak a sztárok a Story Gálán

Fotó megosztása:

Még több

Sztárhírek