Meghan hercegné veszélyeztetheti a baba életét

Hatalmas vitát váltott ki a hercegi pár döntése!

Meghan hercegné veszélyeztetheti a baba életét

Néhány napja derült ki, hogy Meghan hercegné és Harry herceg február végén Marokkóba repülnek. Ez pedig hatalmas felháborodást és vitát váltott ki a rajongók között, ugyanis sokan extra veszélyesnek tartják, hogy a hercegné a terhessége végén repüljön, ráadásul az afrikai országba!

Az orvosok és a légitársaságok általában a 36. hétig szokták engedélyezni a terhes nőknek a repülést, abban az esetben, ha a kismama és a magzat is egészségesek. Azonban van néhány rizikófaktor, ami ezen változtat, például cukorbetegség, vérnyomás- vagy szívproblémák esetén nem ajánlatos már az utolsó hónapokban repülni. Ahogyan a 35 év feletti várandós nőknek sem ajánlják a szülés előtti néhány hónapban már, a hercegné pedig már betöltötte a 37-et.

Bár a palota nem árulta el pontosan, mikorra várható a baby, de valószínű, hogy április végén-május elején érkezik. Így csak találgatják, hányadik hétben szeretne Meghan repülni, de az tuti, hogy már nagyon a végén jár majd február 23-án, így pedig azért van ok némi aggodalomra, nem gondolod?

Még több

Sztárhírek