Bradley Cooper olyat tett feleségével, amit nem szokott  

Nagyon ritkán beszél Irina Shaykról, de most kivételt tett.

Bradley Cooper olyat tett feleségével, amit nem szokott  

Bradley Cooperre nem jellemző, hogy szeretne a nyilvánosság előtt a magánéletéről beszélni. Sőt, ő nem tartozik azok közé a sztárok közé sem, akik Instán vagy Twitteren néha megosztják, hogy mi történik velük éppen. Bár a feleségének, Irina Shayknak van Instája, de ő is inkább a szakmai életébe enged betekintést a rajongóinak.

A színész és felesége vasárnap a BAFTÁ-n vettek részt, ahol Bradley és Lady Gaga a Csillag születik című film miatt megnyerték a Legjobb Eredeti Zene díjat. Mivel Gaga éppen egy másik díjátadó, a Grammy miatt nem tudott részt venni ezen a londoni eseményen, ezért a színész egyedül állt színpadra.

A köszönőbeszédében pedig a következőket mondta: „Megélhettem egy olyan álmot, amiről sosem gondoltam volna, hogy megtörténik. Lady Gagával osztozom a díjon, a zene volt a film szívverése.” Majd ehhez hozzátette: „Irinának is meg kell köszönnöm, hogy hagyta, hogy egy évig a pincében gyakoroljak.”

Vajon Bradley azért említette meg a feleségét is, hogy eloszlassa a pletykákat, amik arról szólnak, hogy a színész és Gaga között valami kialakult? Nem tudhatjuk, mindenesetre érdekes, hogy pont most úgy érezte, meg kell szólalnia Irinával kapcsolatban is.

Még több

Sztárhírek