Hihetetlen, milyen Ariana Grande haja valójában 

Az énekesnő megmutatta eredeti frizuját.

Hihetetlen, milyen Ariana Grande haja valójában 

Ariana Grandét az extrahosszú lófarka nélkül már el se tudnánk képzelni. Nagyon ritkán mutatja meg, hogyan is néz ki a valódi frizkója. Az énekesnőre jellemző, hogy akkor változtat az eredeti tincsein, amikor valamilyen nagy dolog történik az életében. Mostanában ez jellemzően valamilyen rossz történést jelentett: a manchesteri tragédia után is új sérót villantott, majd Pete Davidsonnal való szakítását követően is.

A sztár tegnap megosztott egy olyan fotót, amin látható, hogy valójában rövid göndör haja van. Pontosabban egy nagyon régi képet mutatott a rajongóknak a Twitteren, amihez a következőt írta: „Ha őszinte akarok lenni, akkor pontosan ilyen a hajam, ha nincsenek benne pót tincsek és nincs copfba fogva. Mindenki, aki ismer, az tudja. Most 25 vagyok, itt pedig 5 voltam. Az egyetlen különbség, hogy most azon a kézen a bbq grill olvasható.”

Persze a fanok nem hagyták ennyiben, nagyon szerették volna, ha a poszthoz mostani képet is mellékel a sztár. Ari pedig eleget tett a kéréseknek, és megmutatta a frizkóját. Neked hogy tetszik jobban az énekesnő haja: az igazi, göndörre vagy a hosszú lófarokra szavazol?

Még több

Sztárhírek