Tóth Andi: „Az első Story Gálámon úgy éreztem, mindenki szebb nálam”

Az énekesnőt kifaggattuk arról, hogy mi az, ami nélkül nem tudott volna eljönni az eseményre, de emellett egy hasznos tippet is megosztott az olvasókkal.

Miért pont ezt a ruhát választottad a Gálára?

Mindig az utolsó 1-2 hétben jövök rá, hogy farmerben nem lehet eljönni egy ilyen eseményre. Nemrég összebarátkoztam Palácsik Lillával és Visváder Tamással, és rajtuk keresztül ismertem meg Hegedűs Évit, aki a Colorado Fashion tulajdonosa. Ő pedig felajánlotta, hogy nagyon szívesen ad nekem ruhát a Story Gálára, és én életem a lehetőséggel. Így lett az enyém ez a fekete ruha.

Fotó: Cosmopolitan.hu

A sminkedet ki készítette? Esetleg sminkest is ajánlottak neked?

Pontosan! Tolvai Reni javasolt nekem egy sminkest, és bevallom őszintén, hogy nagyon féltem az elején, mert kevés jó szakembert ismerek. Volt már nagyon borzasztó sminkem is, amit soha nem mutatnék meg. Ha ilyesmi előfordult, azt azonnal letöröltem magamról, mert nem voltam hajlandó így mutatkozni senki előtt. Egyébként a Gálára Bényei Betti készítette a rajtam látható makeupot, és nagyon kellemeset csalódtam, amikor tükörbe néztem a sminkelést követően, mert nagyon szépet alkotott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lash&Makeup Artist (@makeupbybenyeibetti) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2019, időpont: 10:46 (PST időzóna szerint)

Ezek szerint a smink nálad kulcsfontosságú, de mi az még, ami nélkül nem tudnál egy ilyen eseményre elindulni?

Egyértelműen a táska, mert erre szükségem van. Főleg a telefonom miatt, hogy bele tudjam tenni. Meg persze biztonságot nyújt, ha nálam vannak az irataim és a pénzem. Ha ezek nálam vannak, én nyugodt vagyok.

Fotó: Cosmopolitan.hu

Milyen tippet adnál a Cosmo-lányoknak, ha egy hasonló eseményre mennek? Hogyan legyenek magabiztosak?

Nagyon viccesen hangzik, de ne nézzenek körbe. Pont azt beszéltük a barátaimmal, hogy ha itt szétnézünk, akkor annyi dögös és szép csajt láthatunk, hogy könnyen elfog minket az irigység. Nálam például az első Story Gálámon volt az, hogy úgy éreztem, mindenki szebb nálam. Pár év eltelt, mire rájöttem, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, és azóta nagyon élvezem az ilyen eseményeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2019, időpont: 10:01 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek