Durva fotókat posztolt magáról Kim Kardashian

Még sosem vállalta fel ennyire Kim a sebezhető oldalát és fotókon mutatta meg, mi keseríti meg az életét.

Durva fotókat posztolt magáról Kim Kardashian

Nemrég derült ki, hogy Kim Kardashian képes lemondani a mosolygásról csak azért, hogy ne ráncosodjon a pofija. Ha megfigyeled tényleg csomó képen leginkább kifejezéstelen arccal néz a kamerába.

Most viszont egy ennél is őszintébb dologról beszélt, ami már régóta kínozza őt. Egy csúnya bőrbetegségről, a pikkelysömörről van szó, amire egyelőre még nincs gyógymód, csak enyhíteni lehet a tüneteket.

Instagram / @ kimkardashian

A piros, viszkető foltok ezúttal Kim arcán és a lábán ütötték fel a fejüket, amikről a celeblány fotót is készített. De itt nem állt meg, ugyanis azt is megörökítette, hogy milyen készítményekkel próbálja felvenni a harcot a kellemetlen betolakodóval szemben.

Instagram / @ kimkardashian

Szerencsére ebben a szituban sem hagyta el a humora és azzal viccelődött, hogy olyan az arca a maszktól, mintha kakival kente volna be. „Néha úgy érzem, hogy ez az én hibám, amiről egyébként is mindenki tud, szóval minek rejtegessem? Reménykedem, hogy hamarosan lesz rá gyógymód, de addig is megpróbálom elfogadni, mint a részemet, ami hozzám tartozik” – mesélte őszintén Kim.

Ugye szerinted is szuper, hogy a csillogás mellett a nehezebb perceket is simán felvállalja a sztárcsaj?

Még több

Sztárhírek