Így jött össze Palvin Barbi a pasjiával

Szupercuki dolgokat árultak el a kapcsolatukról!

Így jött össze Palvin Barbi a pasjiával

Néhány napja futótűzként járta be a netet Palvin Barbi és Dylan Sprouse bizarr fotósorozata, amit a W magazinnak készítettek közösen. A modell páros egy cuki interjút is adott a lapnak, így amellett, hogy félmeztelenül összebújva is megmutatták magukat, egy csomó intim titkot is elárultak a kapcsolatukról.

Például azt, hogy először Barbi követte be Dylant az Instán, amire a srác úgy érezte, muszáj reagálnia valamit, így dobott egy üzit a modellnek, amiben a telefonszámát is megírta. A válaszra a srácnak viszont fél évet kellett  várnia! Azt is elárulák, hogy miután viszont összejöttek, minden nagyon könnyedén ment. Nagyon hasonlítanak és közös az érdeklődési körük, például mindketten imádják a japán rajzfilmeket, így sokat néznek együtt mesét.

Dylan bevallotta, hogy pár szót már megtanult magyarul, leginkább azért, mert Barbi anyukája nem beszél angolul, így nem igazán tudnak kommunikálni. Ez mondjuk übercuki tőle! Barbi cserébe pedig megtanított neki egy nagyon fontos dolgot: „ha valaki Ma­gyarországon pálinkával kínál, akkor azt el kell fogadni.”

Szóval Dylan már találkzott barátnője édesanyjával, ami viszont nagyon furca, hogy Barbi még nem ismerkedett meg a srác ikertesójával (bizony, kettő van ebből a szuper pasiból!), de valószínűleg az lehet az oka, hogy Cole jelenleg Kanadában forgat.

Még több

Sztárhírek