Kiderült, mi van Jennifer Aniston és Brad Pitt között

Valóra vált a fanok álma és a két sztár újra egymásba szeretett? Most fény derült az igazságra!

Kiderült, mi van Jennifer Aniston és Brad Pitt között

A Jóbarátok szexi sztárja, Jennifer Aniston a hétvégén ünnepelte az 50. születésnapját egy menő hotelben, a bulira pedig meghívta az összes hollywoodi barátját. Mégsem erre kapták fel a fejüket a fanok, hanem arra a meglepetésvendégre, akire senki nem számított. Az eseményre ugyanis nem más surrant be egy baseball sapka mögé bújva, mint Jen exférje, Brad Pitt!

Az egykori sztárpár rajongói azóta sem tértek magukhoz, azt latolgatják, vajon létezik-e, hogy tényleg újra összejöttek. Te is imádnád, ha ismét egy pár lennének, igaz?

A Sun magazinnak most sikerült meginterjúvolnia a két sztár egyik közös barátját, aki röviden kifejtette, pontosan milyen a viszony jelenleg Brad és Jennifer között. Hát, nem úgy hangzik sajnos, mintha szerelemről lenne szó!

„Brad és Jen barátok maradtak a válásuk után, de elég kínos lett volna találkozniuk, hiszen a színész Angelinával volt. Mivel soha senki nem látta őket együtt, mindenki azt gondolta, rosszban vannak. Most azt szeretnék, ha minden hollywoodi barátjuk és az exeik is tudnák, jó viszonyt ápolnak. Brad ugyan bevállalt egy ekkora nyilvános eseményt, de amúgy nem annyira izgatja magát azon, mit gondolnak az emberek. Jennel már régóta barátok, támogatják egymást, a kapcsolatuk hosszú utat tett meg a válásuk óta, azóta pedig pláne, hogy Brad szakított Angelinával!” – árulta el a lapnak névtelenül az informátor.

Ha újra nem is szerettek egymásba, azért hatalmas lépés, hogy együtt mutatkoztak. Brad Pitt pedig úgy tűnik, végre nagyon jó úton jár, mert Angelina Jolie-val is egyre jobb viszonyt ápol, már nem veszekednek a gyerekek miatt, békésen egyezkednek.

Még több

Sztárhírek