Meghan testvére most George Clooneyra szállt rá

Samantha Markle nem bír leállni a botránykeltéssel…

Meghan testvére most George Clooneyra szállt rá

A tegnapi nap egyik sokkoló híre volt, hogy George Clooney szó szerint félti Meghan hercegné életét. A sármos sztárpasi szerint a történelem megismétli önmagát, mivel az emberek pont úgy bánnak Harry feleségével, mint anno Diana hercegnével. Az pedig, hogy folyamatosan követik és pletykálnak róla, az George szerint csak egy dolog, de azt még durvábbnak gondolja, ahogy a Markle család kavarja a drámát Meghan körül.

„El sem tudom mondani mennyire frusztráló azt látni, hogy egy olyan magánlevelet tesznek nyilvánossá, amit egy lány írt az édesapjának. Nagyon sok támadás érte emiatt és szerintem felelőtlen dolog ilyet tenni, sőt én magam is meglepődtem azon, hogy egy apa képes ilyet tenni” – akadt ki tök jogosan a színész.

Viszont van valaki, aki szerint egyáltalán nem kellene George-nak a hercegi pár (aka a barátai) életébe beleütnie az orrát: Samantha Markle. Meghan nővére úgy döntött, ideje ismét Twittert ragadni, hogy jól megmondja a magáét George Clooney-nak is.

Samantha egy nagyon frappáns becenévvel indította a tweetjét. A „Looney Clooney” ugye egyrészt rímel, másrészt meg nagyjából azt jelenti, hogy „bolond Clooney”. Szóval ezután az elmés megszólítás után, így folytatta a gondolatmenetét Meghan nővére: „az ügyvéd feleséged igazán megtaníthatott volna, hogy a tények ismerete nélkül tegyél kijelentéseket. Nem hinném, hogy George Clooney minden ok nélkül ghostolná a saját anyját. Maradj csöndben, Georgie!”  

Hú, Samantha megint egy kicsit túllőtt a célon, nem?

Még több

Sztárhírek