Hihetetlen, ki érkezik a Grace klinikába

Valaki olyan, akinek a felbukkanására már nagyon régóta vártak a rajongók!

Hihetetlen, ki érkezik a Grace klinikába

Vigyázz, ha nem vagy teljesen up to date a Grace klinikával, spoilerek jönnek!

Először is, kezdjük az alapokkal. Emlékszel, amikor Derek az első évadban elmondta Meredith-nek, hogy hány tesója van? Na, akkor négy lányról volt szó. Viszont négyből még csak hármat láthattál, igaz? A jó hír az, hogy ez már nem sokáig lesz így. Mivel érkezik a negyedik Shepherd-lány, Kathleen a Grey-Sloan Memorial Kórházba!

Vegyük sorra, kiket ismerhettél meg eddig. Derek első tesója, Nancy a 3. évadban érkezett Seattle-be. Ez akkoriban volt, amikor Addison, Derek exe és Meredith is Dereket akarták, McDreamy-nek viszont fogalma sem volt, kit válasszon. A csajok szintén két srác között kezdtek el őrlődni egy idő után. Emlékszel, Addison Mark Sloannal is kavart, Meredith-nek meg volt egy Finn nevű, állatorvos pasija? Ekkor jött Nancy Shepherd, aki jól megmondta a magáét a bátyjának.

via GIPHY

Ezután 4 évadon át nem hallottunk a Shepherd-család felől. A 7. szezonban érkezett meg Amelia, aki viszont azóta biztosan neked is a szívedhez nőtt, hiszen állandó karaktere már a Grace klinikának. Amelia egyébként először azért bukkant fel, hogy leszidja Dereket, amiért nem hívta fel a testvéreit, miután meglőtték.

via GIPHY

Majd két évad múlva jött az a brutális rész a repülőgép balesettel. Lexi és Mark meghaltak, Arizona elvesztette a lábát, Dereknek pedig megsérült a keze. Ahhoz viszont, hogy meg tudják menteni a szexi sebész karrierjét, szükség volt egy idegre, amit beültethetnek a tenyerébe. Meredith Lizzie-hez, a harmadik nővérhez fordult segítségért, aki végül belement abba, hogy kivegyenek belőle egy idegszálat. Egyébként ekkor említették meg először a negyedik nővért, Kathleent.

via GIPHY

Ő egészen mostanáig váratott magára, ám valamikor a következő részekben végre megismerheted! Kathleen Shepherdet egyébként Amy Acker fogja játszani, akit olyan sorozatokból ismerhetsz, mint a The Gifted – Kiválasztottak, az Angel vagy A célszemély.

via GIPHY

Kathleen egy olyan epizódban fog feltűnni, ami száz százalékig Ameliára fókuszál majd. A sebészcsaj ugye rengeteg mindenen ment keresztül mostanában. Örökbefogadott egy tini anyukát, Betty-t, aki egyébként függő is. Ráadásul a kapcsolata Owen Hunttal sem túl egyszerű. Bár a Grace klinikát gyártó ABC nagyon titkolózik Kathleen szerepét illetően, az tuti, hogy irtó érzelmes jelenetekre számíthatsz. Már csak azért is, mert Derek halála óta Kathleen az első testvér (Amelián kívül) aki felbukkan a soriban. Ebből pedig biztosan balhé lesz Meredith-szel, mivel Kathleen nem lehetett ott, amikor Derek meghalt.

Ezek alapján hány csomag zsepivel fogsz felkészülni erre a részre, igaz?

Még több

Sztárhírek