Ilyen menyasszonyi ruhát szeretne Horváth Cintia

A Miss Balaton korábbi közönségdíjasa elmesélte, milyen ruhát álmodott meg magának a nagy napra.

Ilyen menyasszonyi ruhát szeretne Horváth Cintia

Január 12-én kérte meg Horváth Cintia kezét szerelme, Kemény Tamás egy csodaszép fehérarany gyűrűvel, a pár pedig azóta már gőzerővel szervezi is az esküvőt. Cinti elárulta nekünk, melyik márka kreációi tetszenek neki a legjobban, és hogy milyen elképzelési, tervei vannak a saját menyasszonyi ruhájára.

Van kedvenc terveződ, vagy márkád? Van olyan sztár, akinek nagyon tetszett a menyasszonyi ruhája?

Régóta nézegetek esküvői ruhákat, ismerek több márkát is. A legtöbbet filmekben néztem ki, kislány korom óta figyelem ezeket. A kedvencem, A csajok háborúja, amiben egy csodálatos Vera Wang ruhában ment férjhez Kate Hudson karaktere. De tetszenek Vivienne Westwood és Hayley Paige kollekciói is. A legnagyobb kedvenceim viszont most a Berta ruhák, nagyon különlegesek! Úgy találkoztam ezzel a márkával, hogy elkezdtem együtt dolgozni egy esküvői ruhaszalonnal, így rengeteget felpróbálhattam belőlük.

galéria

Ilyen menyasszonyi ruhát szeretne Horváth Cintia

Ilyen menyasszonyi ruhát szeretne Horváth Cintia

Fotó megosztása:

Van már elképzelésed a saját ruhádról?

Még nem tudtam eldönteni, hogy milyen legyen a menyasszonyi ruhám, de fontos szempont, hogy a mostani trendeket kövesse. Olyat akarok választani, amibe azonnal beleszeretek, amikor felveszem, és érzem, hogy ez az igazi! Nemsokára megyek ruhát próbálni a Diora szalonba a barátnőimmel, akik a koszorúslányaim lesznek, és persze az anyukám is elkísér. A fazonra még nincs konkrét elképzelésem, de azt tudom, hogy a letisztult vonalat követném. Eddig munkaként tekintettem arra, hogy ha felpróbálhattam egy-egy menyasszonyi ruhát, teljesen más helyzet az, amikor már a sajátomat keresem, máshogy állok hozzá. Klasszikus, fehér ruhát képzeltem el magamnak, de inkább törtfehér árnyalatút. A fazontól függően uszályt mindenképpen viselek majd, és persze fátylat is. Az fontos, hogy az anyaga különleges legyen: csipke, esetleg kristályokkal kirakva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When i feel like a bride 👗💍 @dioraszalon @berta @vivienborzi #brideteamparty

Horváth Cintia (@horvathcinco) által megosztott bejegyzés, Okt 11., 2018, időpont: 11:43 (PDT időzóna szerint)

Tomi segít neked a ruha kiválasztásában?

Tominak és nekem fontosak a hagyományok, ezért megbeszéltük, hogy nem láthatja a ruhámat, csak akkor, amikor belépek a templomba. Éppen ezért, a fotózást sem tartjuk meg a szertartás előtt.

A kiegészítőkön gondolkodtál már?

Nem akarom túlzásba vinni az ékszereket, mert szerintem a ruhának kell hangsúlyosnak lennie. A cipőn már gondolkodtam, álmom egy Jimmy Choo csodacipő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bride team party @dioraszalon @berta @bertabridal @mariannkutasi #brideteamparty

Horváth Cintia (@horvathcinco) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 7:30 (PDT időzóna szerint)

Tervezed, hogy több ruhát is viselsz majd a nagy napon?

Igen, két ruhám lesz, az egyiket a szertartáson viselem majd, a másikat pedig a lagzin.

A menyasszonyok a hagyomány szerint viselnek valami régit, valami újat, valami kölcsönkapottat és valami kéket is. Te szeretnéd követni ezt szokást?

Igen, ezt a hagyományt én is meg akarom őrizni. Kölcsönkérni vagy az anyukámtól, vagy a nagymamámtól fogok majd valamit – ők nagyon közel állnak hozzám. Kék valószínűleg a harisnyakötőm lesz, az új dolog pedig mindenképpen a ruhám lesz!

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan szervezi meg a nagy napot Cinti és Tomi, kövessétek a cosmopolitan.hu oldalán az eseményeket!

Még több

Sztárhírek