Khloé Kardashiant megint megcsalta a pasija?

Újra felröppent a hír, hogy Tristan Thompson hűtlen volt gyermeke anyjához.

Khloé Kardashiant megint megcsalta a pasija?

Amióta a sztárpár együtt van, Tristanról többször pletykálták már, hogy – enyhén szólva – nem hűséges típus. A legdurvább az volt, amikor Khloé szülése előtt két nappal derült ki, hogy a kosárlabázót csókolózni látták egy másik nővel. Ekkor a sztárcsaj azt nyilatkozta, hogy nem haragszik a férfire.

Most viszont úgy tűnik, hogy Khloé sem bírja elviselni már annyira a pasija kilengéseit. Tegnap este ugyanis Tristant szerelme nélkül látták bulizni, és erre válaszul a Kardashian-lány a következőt posztolta: „Légy óvatos azzal, hogy mennyire van toleráns. Megtanítod az embereket arra, hogyan bánjanak veled.”

Vajon ez azt jelenti, hogy Khloé túlságosan sokszor elnézte a pasija hűtlenkedését, és már bánja? Nem tudhatjuk, de az biztos, hogy nem felhőtlen köztük a viszony: egyesek szerint biztosan a szakítás szélén állnak, mert a Valentin-napot sem töltötték együtt.

Bár Khloénak és Tristannak már van egy közös kislánya, a család mégsem él együtt. Míg a sztárcsaj Los Angelesben él a többi Kardashian családtag közelében, addig Tristant Cleveland-ban tartja a munkája. Nem lehet könnyű távkapcsolatban élni, és jelenleg nem is tűnik túl rózsásnak a viszonyuk…

Még több

Sztárhírek