Kim Kardashian legújabb szettjére nincsenek szavak

Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nem szégyellős…

Kim Kardashian legújabb szettjére nincsenek szavak

Kim Kardashian mindig is szerette mutogatni magát, és sosem félt a bevállalósabb ruciktól sem. Legutóbb például egy tetőtől talpig átlátszó csipke overálban randizott Kanye Westtel. Most viszont még ennél is durvább szettet talált magának!

A sztárcsajszi egy 1998-as Thierry Mugler-tervezte vintage darabban jelent meg tegnap este. A ruha a felsliccelt szoknyát néhány pánttal párosítja össze, amik a felsőrészként szolgálnak. Kim a Hollywood Beauty Awardsra vette fel ezt az outfitet. A popókirálynőnek egyébként a cipőválasztása sem volt semmi, az átlátszó magassarkút ugyanis állítólag maga Kanye tervezte.

Kim nagyon natúr sminket visel, és néhány bőrszíjon kívül (amik pont olyanok, mint a ruha pántjai) semmilyen kiegészítőt nem vett fel. A haját pedig kontyba fogta. Mivel a ruha már önmagában nagyon durva, jobban is tette, hogy nem tolta túl az összhatást.  

Az outfit egyébként hihetetlenül sokkoló, mivel Kimnek szó szerint kint van az egész melle, a szíjak pedig csak a mellbimbókat takarják el. Némelyik képen még az is látszik, hogy elképesztően szorosak ezek a pántok, így azon kívül, hogy nem néz ki túl előnyösen, egyáltalán nem mondható kényelmes viseletnek. 

A sztárcsaj amúgy a kontyért felelős Chris Appletonnal ment el az eseményre, mivel a fodrász jelölve volt a Lori McCoy-Bell Hairstyling-díjra, amit egyébként meg is nyert. Ha már elmúlt az első sokk, amit Kim ruhája okozott, akkor érdemes vetned egy pillantást Chrisre, is mert brutál jó pasi! Magas, borostás, azokkal az éles állkapcsokkal meg a kezed is elvágnád. Nézd csak:

Te be mernél vállalni egy ilyen szettet?

Még több

Sztárhírek