Kylie Jenner kiakasztotta a fanokat Stormi ajándékával

A Kardashian család rajongói nem hagyták szó nélkül Stormi Webster szülinapi ajándékcunamiját! Pláne, amikor megtudták, hogy mit kapott a szüleitől!

Kylie Jenner kiakasztotta a fanokat Stormi ajándékával

Arról már a múlt héten beszámoltunk neked, hogy Kylie Jenner angyali kislánya, Stormi február elsején ünnepelte az első szülinapját. A cuki bébit természetesen elhalmozta a család és a közeli barátok is márkás ajándékokkal, sőt még egy „Stormi vidámparkot” is berendeztek neki, hogy még emlékezetesebb legyen ez a nap!

De ez még nem minden! A rajongók ki is akadtak, amikor megtudták, hogy a kicsi egy gyémántokból kirakott nyakláncot kapott a szüleitől!

Instagram / @ kyliejenner

Kylie Jenner természetesen azonnal világgá kürtölte az Instagram oldalán közzétett videóban a hatalmas meglepit, és miközben ránagyít a kislány nyakában lógó láncra, csak ennyit mond: „Nézd csak kislány, mit kaptál az apukádtól!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

i dreamed about this party and then drew it up on paper room by room and @mindyweiss really made my vision come to life!!! thank you Mindy and team! this party was magical ✨🎡♥️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2019, időpont: 2:03 (PST időzóna szerint)

Ha ez még nem lenne elég, a büszke Travis még egy villámot ábrázoló kis medált is rakatott a láncra (nyilvánvalóan a bébi keresztnevére utalt ezzel), amit a kislány annyira nem biztos, hogy értékelt, mint a szülők…

Már ez a méregdrága ajándék is sokkolt mindenkit, de ami ezután jött arra tényleg nincsenek szavak… Kylie később még a vadiúj napfénytetős Rolls Royce autójáról is megosztott egy fotót, aminek ajtajába belegravírozták  a csajszi nevét.

Instagram / @ kyliejenner

Te mit gondolsz, nem túlzás ez egy kicsit?

Még több

Sztárhírek