Nem is hinnéd, mennyi táskája van Kylie Jennernek

Konkrétan egy külön szoba sem elég a tárulásukra…

Nem is hinnéd, mennyi táskája van Kylie Jennernek

Az tuti, hogy Kylie Jenner imádja sokkolni a népet, hiszen amikor nemrég egy lakberendező magazin címlapján szerepelt, utána pedig napokig az óvszerekkel díszített lakása volt a fő téma. Azonban az extravagáns otthona nem csak extrém dekor elemeket rejt, hanem közel 400 darab táskát is – sőt több gardróbszobát, ahol a különböző outfitjeit tudja összeállítani…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

options

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Márc 10., 2018, időpont: 3:43 (PST időzóna szerint)

Kylie-nak annyi táskája van, hogy egy sima gardróbba el sem férnének, ezért a Kardashian család lakberendezőjének, Martyn Lawrence-Bullardnak egy külön szobát kellett nekik kialakítania.

„Van egy hatalmas gardrób a sima, hétköznapi ruháinak, aztán van egy külön az edzős ruháinak, és egyértelműen van egy, ahol csak a tervezői táskáit tárolja.” A sztárcsaj gyűjteménye az Architectural Diegest szerint körülbelül 250.000 dollárt, vagyis 70.190.000 Ft-ot ér. Nem semmi igaz?

Martin szerint nagyjából 400 táskát rejthet ez a szoba, a kollekció főként Louis Vuitton, Chanel, Hermés és Birkin darabokból áll. Kylie egyébként itt már korábban körbevezette az érdeklődőket, ahol beszélt a kedvenc darabjairól, amiket még gyerekkorában kapott édesanyjától, Kris Jennertől és azokról is, amiket (ha elég nagy lesz) Stormi fog majd hordani.

A kislányt egyébként most sem kell félteni, hiszen a szülei már most elárasztják őt nem mindennapi ajándékokkal, és ahogy elnézzük Kylie gardróbjait ez a jövőben csak még durvább lesz…

Még több

Sztárhírek