Óriási változás lesz Meghan és Harry személyzetében

Mindez azért, mert Harry és Vilmos már nem lakhatnak többé együtt…

Óriási változás lesz Meghan és Harry személyzetében

Harry herceg és Meghan hercegné személyzetében folyamatosak a változások, és ez most sincsen másképp. Harry és Vilmos (plusz Katalin hercegné és a gyerekek) eddig ugyebár ugyanabban a royal háztartásban éltek. De a Sunday Times szerint Meghan és a hamarosan érkező kisbaba miatt Harry és Vilmos kénytelen szétválasztani az udvartatásukat és a hivatalaikat heteken belül.

Bár Meghan és Harry szó szerint el fogják hagyni Vilmosékat, mivel a Frogmore Cottage-ba fognak költözni, eddig úgy volt, hogy a hivatalok a Kensington Palotában maradnak. A Daily Mail szerint ez a váltás egy teljesen új kommunikációs csapat létrehozását is jelenti. Ez pedig különösen fontos, mivel „a Palota nem tudja megállítani a Meghannel kapcsolatos negatív cikkek áradatát.”

Nem ez lesz az első költözés egyébként, amin a hercegi párnak túl kell esnie. A cotswoldsi otthonukból is ki kell költözniük, mivel a Frogmore Cottage felújítási munkálatai túl nagy anyagi teher a királyi családnak, így a második birtok bérlését már nem tudják finanszírozni. Az új otthonukat viszont már nagyon várja Harry és Meghan, hiszen már a babaszobát is eltervezték. A hercegné fehér-szürke színűre akarja majd festetni, olyan festékkel, ami teljesen vegán.

Szerinted jót tesz majd Harryéknek a különélés?

Még több

Sztárhírek