Vilmos lesz a következő uralkodó?

A királynő megfosztotta volna a tróntól saját fiát?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos lesz a következő uralkodó?

Korábban már olvashattál róla, hogy II. Erzsébet egyelőre nem igazán akar lemondani a trónról – a legfrissebb hírek szerint viszont ha meg is teszi, nem a fiának adja át a helyét, hanem idősebb unokájának, Vilmosnak. Sőt, azt is mondogatják, hogy a királynő döntésének hátterében az áll, hogy demenciában szenved.

A National Enquirer állítólagos forrása azt állítja, II. Erzsébet azért ugrana egy generációt az uralkodásban, mert úgy érzi, Károlyból hiányoznak az ehhez szükséges jellemvonások.Vilmosnak elég erős és fegyelmezett ahhoz, hogy jó vezető legyen. Az emberek kedvelik őt ” – mondta a bennfentes.

via GIPHY

Ha hihetünk az informátornak, akkor a királynő egy titkos szertartáson már át is adta a koronát unokájának – fiát pedig megkérte, hogy hagyja el Angliát.

A Gossip Cop utánajárt a sztorinak, ami azért több ponton is megkérdőjelezhető. Először is, semmi jel nem utal arra, hogy II. Erzsébet demenciától szenvedne. De ami a legfontosabb, az az, hogy a királynő nem ugorhat át csak úgy egy generációt. A royal protokoll szerint automatikusan a legidősebb örökös lép trónra, és bármilyen eltérés esetén a Parlamentnek új törvényt kellene bevezetnie – ezt a szabályt pedig már körülbelül 300 éve követik.

Ráadásul a királynő Károly 70. születésnapi partiján köszöntőjében el is mondta, hogy fia a legmegfelelőbb személy arra, hogy irányítsa a nemzetet, miután ő lemond a trónról, hiszen elkötelezett örökös, akit az emberek tisztelnek.

A palota köztudottan nem reagál a fake hírekre – szóval ha azt nézzük, hogy ehhez a sztorihoz sem szóltak hozzá hivatalosan, akkor nagy eséllyel csak rosszindulatú pletykáról van szó.

Te mit gondolsz?

Címkék: ii. erzsébet királynő károly herceg örökös vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Július elseje óta tarol a Netflixen a Young Royals, azaz a Szerelem vagy kötelesség című sorozat, ami kivételesen nem a brit uralkodói család élete alapján készült, hanem egy svéd trónörökösről szól, aki keresi önmagát és az identitását.

Ilyen meseszép volt a színpadon Kulcsár Edina 7 évvel ezelőtt, amikor a világ második legszebb nője lett

Emlékszel még Kulcsár Edina nagy pillanatára a londoni Miss World világversenyről? Szerencsére videó is készült az eseményről, ha esetleg lemaradtál róla.

Harry herceg mindent tagad

Hónapok óta minden lehetőséget megragad Harry herceg, hogy a nyilvánosság előtt mutassa be az angol királyi család igazi arcát, legutóbbi döntésével azonban talán túlságosan is messzire ment. Persze akkor, ha igaz egyáltalán, a herceg ugyanis tagadja az őt ért vádakat.

Hosszú Katinka apukája ezzel magyarázza lánya teljesítményét

Édesapja úgy döntött, üzen a lányát, Hosszú Katinkát bírálóknak, és ezzel együtt azt is elárulja, mi állhat a sportoló gyengébb teljesítménye mögött.

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Az egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy színész modellként, énekesként vagy műsorvezetőként is kipróbálja magát, azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy egyes filmsztárok profinak számítottak egy-egy sportágban. Pedig ilyen is van, méghozzá nem is csak egy!

Tudod a választ Ördög Nóra találós kérdésére?

Nóri húzása szerintünk a nap legjobbja, ennél jobban fel sem lehetett volna vezetni friss fotóját.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hétköznapi párként romantikáznak a szomszédban

Éppen Olaszországban kapták őket lencsevégre, ahol teljesen a tömegbe olvadva sétáltak.

Károly herceg ezzel a lépéssel történelmet írhat

Eddig is tudtuk, hogy nagy környezetvédő hírében áll, de új dobásával megerősítette, hogy tényleg elkötelezett a bolygó iránt.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones bikinis fotója felrobbantotta a netet

A színésznőről mostanában ritkán hallani, de úgy tűnik, ha hírt ad magáról, az olyan, mintha bombát dobna le.

Milák Kristóf olimpiai csúcsot döntött, aranyérmes lett

Ez igen, nemcsak, hogy első helyen végzett, de Michael Phelps 2008-as olimipiai csúcsidejét is lazán megdöntötte.

Weisz Fanni merész bikinis fotón villantott

Neked hogy telik a nyarad? Weisz Fanninak őrületesen szexin! Le ne maradj legutóbbi fotójáról, melyen mindent IS visz!

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Szoptatós fotója miatt estek neki Dér Heninek

Ha híres vagy és tízezrek követnek, fel kell készülnöd arra, hogy néha sokkal jobban tudják, mit és hogyan kellene csinálnod, mint te magad. Dér Henire ez a kijelentés sajnos hatványozottan igaz.