A Kardashian-lányok levédették a gyerekeik nevét

Mostantól senkit nem hívhatnak Storminak vagy Chicagónak!

A Kardashian-lányok levédették a gyerekeik nevét

Az már eddig is világos volt, hogy a Kardashian-tesók sportot űznek abból, hogy ki ad minél különlegesebb (vagyis leginkább minél elborultabb) nevet a gyerekének. A sort Kim Kardashian kezdte, amikor megszületett első kislánya, North,majd jött Saint és Chicago.

Kylie Jennernek sem jött be az egyszerű Anna vagy Julia, inkább Storminak nevezte el kislányát. Ezek után pedig már nem is volt olyan meglepő, hogy amikor világra jött Khloé Kardashian lánya, a True nevet kapta.

Most pedig az is kiderült, hogy tudatos koncepció van a dolog mögött, ugyanis a Kardashian-lányok levédették a gyerekeik nevét, ami azt jelenti, hogy mostantól senki nem használhatja a North, Chicago, Saint, True vagy Stormi neveket. Sőt, Kylie még a Stormiworld kifejezést is lestoppolta.

A TMZ kiderítette, hogy a beadott nyilatkozat szerint a lányok mindezt azért csinálták, mert a jövőben szeretnének a gyerekek nevével termékeket forgalmazni, például játékokat, beauty cuccokat és ruhákat. Vagyis külön márkákat indítanak a kicsiknek!

Még több

Sztárhírek