Beyoncé megbánta, hogy lepasszolta szerepét Lady Gagának? 

Vajon a díva a sikert látva bánja a történeteket?

Beyoncé megbánta, hogy lepasszolta szerepét Lady Gagának? 

Az amerikai Globe nevű magazin szerint Beyoncé játszotta volna eredetileg Lady Gaga szerepét a Csillag születikben, és most az énekesnő bánja, hogy visszautasította a szerepet. „Az egyik legnagyobb célja az életben, hogy Oscar-díjat nyerjen, és most jött rá, hogy ez lett volna a nagy esélye” – mondta a lapnak egy bennfentes.

Egy másik amerikai lap, a Gossip Cop szerint erről egyáltalán nincs szó. Eredetileg ugyanis még 2011-ben Beyoncé szerepelt volna a Clint Eastwood által rendezett Csillag születi című filmben. Végül a munkálatok elmaradtak, és Bradley Cooper nyúlt hozzá évekkel később újra a forgatókönyvhöz. Ő pedig Lady Gagát választotta maga mellé főszereplőnek.

Egyébként rengeteg színésznek és rendezőnek volt köze az eltelt évek alatt a filmhez, többek között Tom Cruise, Will Smith, Leonardo DiCaprio is szóba került, és Beyonce is a lehetséges színész-jelöltek között szerepelt. Arról viszont egyáltalán nincs szó, hogy barmelyikük is irigykedve figyelné Bradley és Gaga elért sikereit.

Még több

Sztárhírek