Karl Lagerfeld macskájára hagyta hatalmas vagyonát

Igazán szerencsés cicus!

Karl Lagerfeld macskájára hagyta hatalmas vagyonát

Karl Lagerfeld február 19-én, hetekig tartó betegség után 85 éves korában hunyt el. Az ikonikus divattervező halála nem csak a divatszakmát, de az egész világot megrázta, hiszen több mint három évtizeden keresztül vezette a Chanel divatházat, rengeteg modellt és hírességet öltöztetett, a kollekciói pedig világszerte újra és újra sikert arattak.

A kreációi mellett Karl Lagerfeld védjegyévé vált, hogy mindig fekete öltönyben, napszemüvegben és kesztyűben jelent meg, az ősz haját pedig lófarokba fogta. De ami még ennél is jobban hozzátartozott a személyiségéhez, az a cicája, Choupette! A divattervező rajongott a fehér szőrmókért, annyira, hogy megadott neki mindent, sőt még többet is, mint amit egy macska csak kívánhat!

 

View this post on Instagram

 

Silly @suzymenkesvogue! Always trying to pap me. 😹

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Choupette-nek ugyanis volt egy testőre, aki a testi épségére vigyázott, két nő pedig csak azért felelt a háztartásban, hogy a cica a legnagyobb kényelemben éljen. A házikedvenc 2011-ben került a tervezőhöz, azóta pedig elválaszthatatlanok voltak, mindenhová vitte magával, fotózásokat szervezett neki, sőt saját Insta-oldala is volt.

Így persze nem meglepő, hogy Karl Lagerfeld azt szerette volna, ha Choupette a gazdija halála után is ugyanolyan bánásmódban részesül, mint amihez eddig hozzászokott. Ezért úgy döntött, egy rakás pénzt hagy a macskára, pontosabban arrra a személyre, aki gondozni fogja a továbbiakban.

A divattervező már korábban is célzott rá, hogy ilyen tervei vannak, de most ki is derült, hogy valóban belevette Choupette cicát a végrendeletébe.

Ha bármi történik velem, a személy, aki majd gondoskodik róla, csodásan fog élni! – nyilatkozta Karl Lagerfeld.

Még több

Sztárhírek