Micsoda? Újra összeáll a Jonas Brothers?

Nagyon úgy tűnik, hogy végre megint együtt fog zenélni Nick, Joe és Kevin!

Micsoda? Újra összeáll a Jonas Brothers?

Hat év telt el azóta, hogy a Jonas Brothers törölte aktuális turnéját, majd a srácok hivatalosan is bejelentették, hogy a zenekar feloszlik, és mindenki a szólókarrierjére fog fókuszálni. A tinisztárok azóta már felnőttek: Kevin két tündéri gyermek édesapja, Nick feleségül vette Priyanka Choprát, Joe pedig éppen az esküvőjét szervezi Sophie Turnerrel.

Szóval nagyon úgy tűnik, hogy miközben saját családot alapítottak, elkezdték hiányolni a tesókat és a közös munkát, úgyhogy 2018 januárjában újra is aktiválták a Jonas Brothers Insta fiókját.

via GIPHY

Akkor még próbálták tagadni a pletykákat a zenekar visszatéréséről, de mostanra több forrás is megerősítette, hogy a hír igaz! Az Us Weekly bennfentesei szerint a srácok JONAS néven folytatják majd.

Sőt, a The Sun azt is megírta, hogy miután a fiúk kihasználták az időt arra, hogy a szerelem projektjeiken dolgozzanak, és kiélvezték ezeknek a sikerét – úgy érzik, itt a megfelelő idő arra, hogy újra összeálljanak!

Egyelőre persze mindhárman hallgatnak a dologról, de Nick posztolt egy régi képet az Instájára a bandás időkből, ami azért elég jó jel!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weird flex but okay… #tbt

Nick Jonas (@nickjonas) által megosztott bejegyzés, Febr 7., 2019, időpont: 10:51 (PST időzóna szerint)

Te mit szólsz a Jonas tesók visszatéréséhez?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Sztárhírek