Beyoncé megható levelet írt Meghan hercegnének

Kiderült, hogy az énekesnő titokban hatalmas rajongója Harry feleségének!

Beyoncé megható levelet írt Meghan hercegnének

Bár Beyoncé a világ egyik legmenőbb dívája, akiért milliók rajonganak, azért ő is tud igazi fan-girl lenni! Kíváncsi vagy, kiért őrül meg Queen B? Nos, az ő kedvence nem más, mint Meghan Markle!

Beyo és férje nemrég megnyerték a BRIT Awards legjobb nemzetközi együttes díját, de sajnos nem tudták átvenni az elismerést személyesen. Szóval készítettek egy videót, amiben felbukkan a hercegné portréja is, akit Mona Lisához hasonlítanak. (Ezt egyébként az Apeshit című videójuk ihlette, amit a Louvre-ban vettek fel a híres festmény előtt állva.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 2:49 (PST időzóna szerint)

Sőt, az énekesnő még egy gyönyörű levelet is írt kedvencének, amiben kifejtette, mennyire csodálja Meghant a jótékonysági munkái miatt, amiket már jóval azelőtt is végzett, hogy Harry herceg felesége lett.

Beyoncé azt is kiemelte, hogy Meghan azon kevés színesbőrű nő közé tartozik, akik a royal család része lehettek – és nagyon örül neki, hogy a hercegné rengeteg hagyományt átvitt a sajátjaiból az esküvőjébe, mint például egy színes bőrű lelkészt, egy csellistát, és egy csodálatos gospel kórust is.

A levél végén Queen B sok boldogságot kívánt a Megnek, és gratulált a terhességéhez is. Ugye milyen kedves tőle?

Még több

Sztárhírek