Kiderült, milyen babaneveken gondolkozik Meghan és Harry

Neked melyik tetszik a legjobban ezek közül?

Kiderült, milyen babaneveken gondolkozik Meghan és Harry

Meghan hercegné már 7 hónapos terhes, a napokban meg is tartották neki a barátai New York-ban az amerikaiaknál szokásos babavárót. Reméljük, a királynőnek erről senki nem szólt, mert nem igazán van odáig az ilyen felhajtásértMeg persze siet vissza Harryhez, hogy együtt fejezzék be a felújítást vidéki otthonukban, Frogmore Cottage-ban, még azelőtt, hogy a kicsi megszületik.

A royal baba amúgy valamikor áprilisban érkezik, pont úgy, ahogyan tavaly Katalin és Vilmos legkisebbje, Lajos herceg. A bébi nemét azonban totális homály övezi, mert a hagyományok értelmében Harry és Meghan nem árulhatják el a nyilvánosság előtt, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e.

Ennek ellenére persze a fogadóirodákban már most megtehetik az emberek a tétjeiket arra a keresztnévre, amit befutónak tartanak. Ha jól tippelnek, elég nagyot lehet ezzel majd szakítani! A fanok szerint egyébként 3 női-, és 3 férfinév a legesélyesebb, mutatjuk, melyek ezek.

Viktória – a royal család egyik kedvenc női keresztneve, Viktória királynő ikonikus uralkodó volt, szép dolog lenne róla elnevezni a kicsit.

Alíz – Harry herceg nagypapájának anyukáját Alíznak hívták. Mivel Harry imádja Fülöp herceget, simán lehet, hogy ez a név lesz a befutó kislány esetében.

Diana – ezt magyarázni sem kell! Bár Katalin és Vilmos kislányának, Charlotte-nak ez a harmadik neve, nem kizárt, hogy Harryék is így nevezik el a gyereküket.

Albert – A királynő szeretett apukáját, VI. György királyt a trónra lépéséig Albertnek szólították, ezért ez a név is a legkedveltebbek közé tartozik a royaloknál.

Artúr – Artúr király legendáját nem csak a brit gyerekek ismerik, ez talán vonzó lehet Harrynek és Megnek.

Fülöp – már említettük, de Harry herceg nagyon, de nagyon szereti a nagypapáját, így még az is elképzelhető, hogy róla nevezi el első gyermekét. Megható lenne, igaz?

Még több

Sztárhírek