Miley Cyrus intim titkokat mesélt a házasságáról

Miley mindig is szeretett különcködni, ez a házasságában sincs másképp.

Miley Cyrus intim titkokat mesélt a házasságáról

Miley Cyrus nem rég összeházasodott a szuperdögös Liam Hemsworth-szel, azóta pedig ontja magából az infókat az esküvővel kapcsolatban. Megosztott egy csomó képet a lagziról, elmondta, hogy miért változtatta meg a nagy nap után a nevét, most pedig még több titkot megtudhatsz tőle.

Az új infók a Vanity Fair címlapsztorijának apropóján kerültek napvilágra. A címlapfotón Miley szokás szerint irtó jól néz ki, de a képhez kapcsolódó interjú most eggyel érdekesebb.

Az énekescsajszi először is elmondta, hogyan hatott az a bizonyos tűzvész a kapcsolatukra. Tudod, amelyikben szegényeknek teljesen leégett a házuk.

„Amin Liam és én keresztülmentünk, az totálisan megváltoztatott minket. Nem vagyok biztos abban, hogy Malibu elvesztése nélkül is megtettük volna ezt a lépést, vagy hogy valaha is összeházasodtunk volna. Ha valami hasonlót átélsz, mint mi, az olyan, mint a ragasztó. Csak ti ketten értitek, milyen is ez.”

Majd miután arról volt szó, hogy nem igazán passzol a vadóc sztárcsajszihoz egy esküvő, Miley itt is kifejtette a nézeteit. Szerinte ez egyáltalán nem ódivatú lépés volt a részéről, hanem valójában New Age-es haladószellemű vállalkozás.

„Hogy teljesen őszinte legyek, újradefiniáljuk, hogy mit jelent egy meleg személy számára, mint én, egy hetero kapcsolat. Elképesztően nagy része az identitásomnak az, hogy queernek tartom magam. Pont ez az, amit hirdetek: az emberek emberekbe lesznek szerelmesek, nem nemekbe vagy kinézetbe. Amibe én szerelmes vagyok, az már majdnem egy spirituális szinten létezik. Semmi köze a szexualitáshoz” – mesélte az énekes csajszi, majd hozzátette: „kit érdekel, hogy ő fiú én meg lány? Kit érdekelne, ha Liam is egy nő lenne?!”

Ezután pedig még cukiskodott egy sort: 

„Együtt sokkal erősebbek vagyunk. Az egy egy nagyon magányos szám… A kapcsolatom nagyon fontos a számomra, ez az otthonom. Sokkal kevésbé érzem magam elveszettnek, amikor egy helyen vagyunk, tök mindegy, hogy pontosan hol.”

Elképesztően aranyos Liam és Miley együtt, nem?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek