Ennyit keresett a Csillag születikkel Bradley Cooper

Nem fogod elhinni, hogy ez egyáltalán lehetséges!

Ennyit keresett a Csillag születikkel Bradley Cooper

Bradley Cooper nevét akkor ismerték meg világszerte az emberek, amikor főszerepet kapott 2009-ben a Másnaposok című vígjátékban. A film hatalmas siker lett, a színész az első résszel 600 ezer dollárt keresett, és végre megtörtént a nagy áttörés is. A második részért már 5 milliót csengettek ki neki!

Szóval Bradley karrierje az elmúlt tíz évben meredeken ívelt felfelé, 2014-ben és 2015-ben már szerepelt a legjobban fizetett sztárok listáján. 2018-ban már 41,5 milliót keresett, csak Vin Diesel, Jackie Chan és Robert Downey Jr. hozott össze nála többet.

Mostanában már azt rebesgetik, hogy Irina Shayk pasija 15-20 milliót kap filmenként. És itt van ez az óriási siker, a Lady Gaga-val készült, Oscar-díjas Csillag születik…

Nem fogod elhinni, de ezt a mozit mindössze 36 millióból rakták össze, világszerte azonban már 425 milliónál is többet hozott vissza! Ebből valószínűleg elég sok jut majd Bradley-nek, aki nemcsak az egyik főszerepet játszotta, rendezett is. Bradley összvagyonát kb. 100 millióra becsülik.

Bármennyi pénze lehet ennek a pasinak, az internet akkor is csak azon fog pörögni, hogy összejött-e egymással Lady Gaga és Bradley Cooper

Még több

Sztárhírek