Bizarr kép került elő Kim Kardashianról

A Kardashian család sokszor oszt meg szépségápolással kapcsolatos képeket a közösségi médiában, de a legutóbbi láttán minden eszedbe fog jutni, csak pont a szépség nem.

Bizarr kép került elő Kim Kardashianról

Kourtney Kardashian megosztott egy nagyon bizarr fotót magáról és Kim Kardashianról, amin az látható, hogy mindketten egy arcmaszkot próbálnak ki éppen. Persze első ránézésre inkább azt hihetnéd, hogy valamilyen betegség támadta meg a tesókat, ez nem így van. A végeredmény egyben lett ijesztő és furcsa: a két sztár úgy néz ki, mintha éppen egy zombis film forgatására készülnének, vagy a Madame Tussaud viaszbáb figurái közül léptek volna elő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés, Febr 27., 2019, időpont: 4:52 (PST időzóna szerint)

A profi stáb is megörökítette a kozmetikai tesztelést, így a Keeping Up with the Kardahians sorozat következő évadában biztosan találkozhatsz ezekkel a képsorokkal. Kourtney egyébként ennyit írt a poszt mellé: „Kim győzött meg, hogy próbáljuk ki ezeket a maszkokat. Pompásan érzem magam.”

A maszk amúgy Dél-Koreából származik, és fiatalító hatással bír. Állítólag eltünteti a ráncokat, csak azt kell elviselni, hogy miután teljesen megszárad az arcon, nagyon ijesztő hatást kelt. Kb. 110 dollárért lehet beszerezni, ami körülbelül 30 ezer forintot jelent. A Kardashian-lányok bebizonyították, hogy a tökéletes arcbőrért akár az elcsúnyulást is bevállalják egy kis időre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

official hanacure® (@hanacure) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2019, időpont: 4:01 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek