Micsoda, Kylie Jennert is megcsalja a pasija?

Ha azt hitted, hogy nem lehet nagyobb már a botrány a Kardashian-család körül, akkor kattints, és sokkolódj az újabb fordulaton!

Micsoda, Kylie Jennert is megcsalja a pasija?

Hetek óta mindenki arról beszél, hogy Khloé Kardashiant nem csak a szülés előtt, hanem most is megcsalta a pasija!  Sőt, a botrány eléggé el is durvult azóta – de a legundorítóbb talán az benne, hogy nem mással, mint Kylie Jenner BFF-ével lépett félre Tristan Thompson. Természetesen az egész Kardashian család elítélte ezt a gáz húzást, bár Kylie állítólag a barátnőjére kevésbé haragszik, mint a pasira.

Lehet, hogy azért volt ilyen szupermegértő, mert nem érezte át teljesen, hogy milyen érzés az, ha a gyereke apja mással kavar? Egészen eddig, ugyanis a hírek szerint Kylie szerelme sem annyira ártatlan…

A TMZ magazin értesülései szerint Travis Scott is megcsalta barátnőjét (vagy menyasszonyát?), aki erre elég hamar rá is jött, és számon kérte Stormi apját. Állítólag a rapper annyira megijedt a titka kiderülése miatt, hogy még az egyik showját is lemondta, hogy hazarohanhasson megmagyarázni a történteket.

A pasi azóta mindent tagad és azt állítja, hogy csak betegség miatt törölte a fellépést, de a Jenner-lány barátai állítólag azt mondják, ennél sokkal sötétebb a valóság.

Mi nagyon szurkolunk, hogy csak egy félreértés legyen az egész!

Még több

Sztárhírek