Egyre valószínűbb, hogy Justin Bieber felesége terhes

A modell lehet, hogy elszólta magát?

Egyre valószínűbb, hogy Justin Bieber felesége terhes

Justin Bieber tavaly augusztusban vette feleségül titokban szerelmét, Hailey Baldwint. Azóta lett egy kiskutyájuk, és már tervezik a nyilvános, templomi esküvőt is. A modell novemberben egy interjújában azt nyilatkozta, hogy a baba érkezését a közelebbi jövőként látja.

Ez a jövő talán már nagyon is közel van, ugyanis Hailey apának nevezte az énekest. Az egész úgy történt, hogy Justinnak március 1-jén születésnapja volt, ami miatt természetesen rengeteg köszöntést kapott a közösségi médián keresztül is. A fodrásza egy fotót osztott meg a 25 éves szülinaposról az Instáján, amihez a következőt írta: „Boldog negyed évszázadot, Apa!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Mar 1, 2019 at 9:07pm PST

Ahogy Hailey meglátta a képet, azonnal reagált rá, mégpedig azt írta, hogy ez vicces, mert ő is így nevezi a férjét. Persze a fanok azt hitték, hogy a sztárpár biztosan gyereket vár, és ezért az új becenév, de az is lehet, hogy a modell csak viccelt. Mindenesetre a saját köszöntő-posztjában teljesen más megnevezést használt: „Jól áll neked a 25, szerelmem” – írta.

 

View this post on Instagram

 

25 sure looks good on u lover.. 🖤

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Mar 1, 2019 at 1:34pm PST

Még nem tudjuk, hogy a rajongóknak van-e igaza, de hamarosan úgyis kiderül, hiszen a gömbölyödő pocakot nehéz eltakarni a lesifotósok elől.

Még több

Sztárhírek