Justin Bieber felesége még mindig féltékeny Selena Gomezre?

Lehet, hogy ezért halogatják a második esküvőt?

Justin Bieber felesége még mindig féltékeny Selena Gomezre?

Év elején nagyon úgy tűnt, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin nem várnak tovább arra, hogy újra kimondják az igent egymásnak és már a meghívókat is kiküldték. De az tuti, hogy a vendégeknek egyelőre nem érdemes nászajándékot keresgélni, mert hamar kiderült, hogy az esküvőből egyelőre mégsem lesz semmi. A legfrissebb hírek szerint Biebs depresszióval küzd, szóval lehet, hogy ez az egyik oka annak, hogy halogatják a dolgot…

Na persze állítólag más gond is van a sztárpárnál: állítólag Selena Gomez még mindig elég érzékeny téma kettőjük között. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen többször is pletykáltak már arról, hogy Biebs magát okolja azért, mert Selnek idegösszeomlása volt, és próbál az ő érzéseire is figyelni.

„Justin távol tartja magát Selenától, hogy hűséges legyen Hailey-hez” – mondta a napokban az Us Weekly forrása. Sőt, azt is elárulta, hogy az énekes mostanában egyáltalán nem beszélt az exével.

Szóval, egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a Justinék második esküvőjével, és hogy az énekes meddig akarja tologatni a dátumot (akár azért, hogy Sel ne boruljon ki újra)… De Hailey nemrég szupercuki poszttal köszöntötte férjét Instán a 25. születésnapja alkalmából, szóval nagy baj nem lehet köztük, igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

25 sure looks good on u lover.. 🖤

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2019, időpont: 1:34 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek