Kylie Jenner barátnője kitálalt a megcsalási botrányról

Végre kiderültek a pontos részletek a Khloé-Tristan-Jordyn – botrányról!

Kylie Jenner barátnője kitálalt a megcsalási botrányról

A Kardashian-család legnagyobb botrányával van tele mostanában minden, de a pontos részletekről alig lehetett tudni valamit. Eddig.

Ha esetleg neked még véletlenül elkerülte volna a figyelmed a dráma, egy gyorstalpaló: Khloé Kardashiant megcsalta gyermekének apja, Tristan Thompson méghozzá Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal egy buliban. Mindez már egy hónapja történt, Khloé-nak pedig Kourtney és Kim árulta el a rossz hírt. A megcsalt sztárcsajszi szakított Tristannel – bár a kislányuk, True érdekében nem akarja teljesen megszakítani vele a kapcsolatot, ezért az exe még próbálkozik visszaédesgetni magához Khloét. Jordynnel viszont nem voltak ilyen elnézőek, Kylie-val az élen szinte száműzték őt az életükből.

Jordyn most viszont interjút adott Will Smith feleségének (igen, elég kicsi a világ: a Smith és a Kardashian család tök jóban vannak), amiben őszintén beszélt a történtekről. Eléggé belement a részletekbe, és sok mindent elárult. Soroljuk, miket:

 1. Sosem volt egyedül Tristannel azon a bulin. „Végig szem előtt voltunk, sosem mentünk együtt másik helyiségbe, például a hálóba vagy a fürdőbe.” 
 2. Nem öltáncolt Tristannek, de nagyon közel ült hozzá: „felraktam a lábam a lábára, de az én szememben ez egy teljesen ártatlan póz.
 3. Jordyn beismerte, hogy részeg volt„Nem csak be voltam csípve, részeg voltam. De nem annyira, hogy kiessen bármi is az estéről.”
 4. „Kifelé menet Tristan megcsókolt. Nem szenvedéllyel…nem nyelves csók volt, nem smároltunk, semmi ilyesmi.”  Jordyn ezután próbált úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
 5. Egyáltalán nem gondolja, hogy ez az egész Tristan hibája lett volna, mert „én engedtem, hogy ilyen pozícióba kerüljek. Az emberek hülyeségeket csinálnak alkoholos befolyásoltság alatt”.
 6. Azért nem mondta el egyből az igazat Khloénak, mert tudta, hogy eleve nincs rendben a kapcsolata Tristannel, és nem akarta még jobban megkavarni a helyzetet.
 7. „Soha nem akartam én lenni a harmadik személy. Nem akartam senkinek a családját szétszakítani, főleg nem valaki olyanét, akit szeretek.”
 8. Soha nem feküdt le Tristannel, és nem is alakult ki köztük semmilyen kapcsolat.
 9. Vállalja a felelősséget, de nem gondolja, hogy miatta szakított Khloé és Tristan. „Ez a szitu megnehezítette, hogy együtt maradjanak, de nem én vagyok a szakításuk oka. Ebben biztos vagyok.”
 10. Hajlandó akár hazugságvizsgálaton is részt venni: „azt akarom, hogy az emberek tudják az igazságot, főleg azok, akiket érint a dolog”.
 11. Jordynt és a családját is zaklatják, amióta kipattant a botrány. Nem tudjuk elhagyni a házat. A bátyám nem tud elmenni dolgozni, a 12 éves húgom meg iskolába. Az anyám még a boltba sem tud elmenni.”

Hmm, mit gondolsz? Khloé már az interjú közben kifejtette az álláspontját:

„Miért hazudsz, Jordyn? Ha már magadat próbálod menteni a nyilvánosság előtt, ahelyett, hogy felhívnál és bocsánatot kérsz, legalább legyél őszinte. Amúgy az ok, amiért a családom felbomlott, az te vagy!

„Tristan ugyanúgy hibás, de ő a gyermekem apja. Bármit is tett velem, nem hathat a kislányomra. Tristan négyszemközt intézte a dolgokat. Ha ő is hazudna nyilvánosan, akkor neki is üzennék mindenki előtt.”

Még több

Sztárhírek