Egy hónapig úgy edzett, mint Jennifer Lopez, ez történt

Hiába múlnak az évek, J.Lo egyre jobban néz ki, és erről egy lelkes újságírólány sem akart lemaradni. Csekkold, hogy rá milyen hatással volt a sztár programja.

Egy hónapig úgy edzett, mint Jennifer Lopez, ez történt

Jennifer Lopez nem csak a szerelemben, de az edzőteremen is hasít és szerencsére ezt folyamatosan meg is osztja a rajongóival. Nemrég arról számolt be, hogy 10 napra teljesen leállt a cukorfogyasztással és elárulta, milyen hatással volt ez a rövid kihívás a testére. Emily Tannenbaum, az amerikai Cosmo újságírója a tesója esküvőjére szeretett volna csúcsformába lendülni, ezért felkereste az énekesnő edzőjét, hogy nála próbálja ki a J.Lo-módszert.

A kihívás 28 napig tartott és heti 5 edzést jelentett Emily számára, aki szuperlelkesen vetette bele magát az edzés-diéta kombóba. Az egy órás erősítő edzéseket mindig egy 30 perces kardióval vezette le és a kajánál minden cukrosat kizárt – beleértve a gyümölcsöket is: a gyümölcscukor miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

split squat, bff edition. 👯‍♀️

Kimmy Scotti Metzger (@kimmyscotti) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2019, időpont: 5:09 (PST időzóna szerint)

Az első héten még a lelkesedése vitte előre az újságírólányt és gond nélkül lehozta a megerőltető edzéseket. „Sokkal könnyebb volt úgy rávennem magam, hogy lemenjek sportolni, hogy tudtam, ott vár rám egy személyi edző, akit cserben hagynék, ha a lustaságom győz.” Ezek után azt hitte, hogy gyerekjáték lesz a második hét is, de ekkor már erősen remegett a teste egy kiadósabb lábnap után. „Mindenem fájt. De komolyan: felkelni korán, hogy beérjek a reggel 7-kor kezdődő edzésemre szinte lehetetlennek tűnt” – mesélt Emily a tapasztalatait.

Aztán a harmadik héten jött az igazi áttörés, hiszen Emily elkezdte látni magán a változást és ez extra adag motivációt adott neki, hogy még keményebben küzdjön az álomalakért. Ez pedig csak tovább fokozódott a negyedik hétre, ahol már simán vette az akadályokat és erősebbnek érezte magát, mint korábban bármikor. „Erősnek érezni magam sokkal jobb, mint a mérleget nézegetni, hogy éppen hány kiló vagyok” – vonta le a végős tanulságot a lány, aki azóta is keményen edz. Mondjuk a gyümölcsöket és a sajtot visszaemelte az étrendjébe, és a drasztikus heti 5 helyett csak háromszor csekkol be a konditerembe, de így is folyamatosan jönnek az eredmények.

Te is kedvet kaptál a történetétől a strandszezon előtt?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Tannenbaum (@ectannenbaum) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 5:11 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek