Channing Tatum szerelmes üzenetét látnod kell

Jessie J elképesztően szerencsés!

Channing Tatum szerelmes üzenetét látnod kell

Te is túltetted magad a Channing Tatum-Jenna Dewan-szakításon, amint kiderült, hogy a kedvenc sztárpasid ismét megtalálta a boldogságot? Akkor tutira shippeled Channinget Jessie J-jel (amúgy nekik mi a couple nevük? Chassie? Jenning?)!

A cuki sztárpár elképesztően aranyosan támogatja egymást. Jessie például ott volt a Magic Mike Live show londoni premierjén, Channing pedig részt vett az énekescsajszi koncertjén. Annyira imádta barátnője fellépését, hogy egy Insta-poszttal egyszerre bókolt neki és vállalta fel a kapcsolatukat„Ez a nő kiöntötte a szívét a színpadon a Royal Albert Hall-ban. Mindenki, aki itt volt, valami nagyon különleges dologban vehetett részt. Azta!” – írta akkor.

És bár azóta már egy csúnya pletyka is felröppent arról, hogy szakítottak, úgy tűnik boldogabbak, mint valaha! Jessie J ugyanis egy irtó cuki beszélgetést screenshotolt le és osztott meg a követőivel. A sztárcsaj feltöltött egy szelfit magáról az Insta Story-jába, amire Channing konkrétan egy helyben kreált rappel reagált! Nézd csak:

Őszintén szólva nem nagyon lehet visszaadni magyarul Channing üzenetét, de a lényeg valami ilyesmi:

„Addig nem nyugszom, amíg át nem ölelem az üde arcú Jesst. Addig próbálkozom, amíg sikerem nem lesz. Mindig hűséges leszek, és folyamatosan fejlődök.”

Nem csoda, hogy az énekesnő szívecskét rajzolva osztotta meg az üzit! Neked udvaroltak már versben, ahogy Channing Jessie-nek?

Még több

Sztárhírek