Meghan hercegné bármelyik pillanatban szülhet

A kismama maga árulta el, hol tart a terhessége.

Meghan hercegné bármelyik pillanatban szülhet

Harry herceg és Meghan hercegné a napokban egy olyan fogadásra volt hivatalos, amit Károly herceg tiszteletére rendeztek. A royal kismama több vendéggel csevegett, köztük egy régebbi ismerőssel, aki megkérdezte, mikorra várják a babát. Ezután persze rájött, hogy ezt nem lett volna szabad, ezért elnézést kért. A beszámolók szerint Meg egyáltalán nem haragudott meg, kedvesen válaszolt.

„Nagyon kedves öntől, hogy megkérdezte! Igazán szép gesztus feltenni ezt a kérdést. Az az igazság, hogy már majdnem ott vagyunk…” ­– árulta el Meghan a lehető legtitokzatosabban, hogy már nagyon közel van a nap, amikor végre megismerheti első gyermekét. Talán közelebb is, mint ahogy azt mindenki hitte?

Tavaly ősszel a Kensington-palota csak annyit közölt a nyilvánossággal, hogy a royal bébi idén tavasszal érkezik, semmi többet. Ha a bejelentéskor Meghan 3 hónapos terhes volt, akkor a legvalószínűbb, hogy a kisbabája április közepe/végén érkezik.

Ez azt jelenti, hogy kábé ugyanakkor, amikor tavaly Katalin hercegné életet adott harmadik gyerekének, Lajos hercegnek. Micsoda véletlen, igaz?

Még több

Sztárhírek