Megdöbbentő titkot vallott be Taylor Swift

Valószínűleg te sem gondoltad volna, hogy ilyen problémákkal küzd…

Megdöbbentő titkot vallott be Taylor Swift

Bár Taylor Swift a világ egyik legsikeresebb énekesnője, dollármilliókkal a bankszámláján, szép házakkal és elképesztő zenei sikerekkel, ő is emberből van. Vagyis ugyanolyan problémákkal küzd a mindennapokban, mint te. A legkellemetlenebb a számára a stressz és a szorongás, erről a brit Elle magazinnak beszélt egy friss interjúban.

A beszélgetés apropója, hogy a sztár idén decemberben lesz 30 éves, a cím pedig: „30 dolog, amit 30 éves korom előtt tanultam meg”. Az egyik pontban Taylor azt árulta el, talált egy módszert, amivel könnyebben el tudja viselni az állandó stresszt.

„A vitaminoktól sokkal jobban érzem magam! L-theanint szedek, ez egy természetes étrendkiegészítő, ami segít leküzdeni a stresszt és szorongást. Szedek magnéziumot is az izmok védelmében és a megfelelő energiaszint fenntartása érdekében” – mesélte a lapnak a sztár.

Az L-theanin egy aminosav, amit általában a tealevelek tartalmaznak nagyobb mennyiségben. Elég elterjedtnek számít mostanság, sokan esküsznek rá, hogy valóban oldja a feszültséget. Ennek ellenére tudományosan még nem sikerült bizonyítani ezt a hatását. Ami biztosan segít, az a koffein és az alkohol elhagyása, a rendszeres sport és a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

Taylor amúgy nem most beszélt a problémájáról először, 2015-ben már elárulta, néha úgy érzi, a világ csak azt várja, hogy végre elbukjon. Ilyenkor gyakran hívja fel az anyukáját, akivel sokáig beszélget, hogy emlékeztesse magát a sok jóra, ami igazán számít.

Még több

Sztárhírek