Kendall Jenner legújabb barátja egy óriáshüllő

A modell a cuki kiskutya helyett inkább a kígyóra szavaz.

Kendall Jenner legújabb barátja egy óriáshüllő

Kendall Jenner szombat este nagyon furcsa Insta-sztorikat osztott meg a követőivel. A képeken ugyanis az látszik, hogy a sztár szuperközel került egy hatalmas kígyóhoz: olyannyira, hogy a hüllő rátekeredett a csaj kezére. Erről a fotóról úgy tűnik, hogy Kendall vagy egy állatkertben, vagy pedig egy állatkereskedésben van éppen.

Itt még nincs vége a sztorinak, a következő fotón ugyanis a kígyó már a saját terráriumában található, ám Kendall a képre a következőt írta: „my son”, vagyis „a fiam.” Ez azért elég érdekes.

Nagyon megtetszhetett neki az állat, hiszen pár kattintással később megmutatta a 106 milliós rajongótáborának, hogy a hüllő bizony hazajött vele. A videón az volt látható, ahogy a modell már otthon, az ágyában fekszik épp, és ezúttal a hajára tekeredett rá a legújabb háziállata.

Meglehet, hogy a sztárcsaj kedvenc állata a kígyó, hiszen volt már olyan fotózása, amin hatalmas, kígyót ábrázoló tetkót viselt. Sőt, 3 éve Cannes-ban egy nude ruhát viselt, amit ezek a hüllők borítottak.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek