Ezért sírt Meghan hercegné egy nyilvános eseményen

Szerencsére nem történt semmi drámai.

Ezért sírt Meghan hercegné egy nyilvános eseményen

Meghan, Harry és úgy általában az egész királyi család tegnap a Nemzetközösség napját ünnepelték. Ez az esemény mindig március második hétfőjére esik, és a Westminster apátságban tartják meg. A Nemzetközösség vezetőjeként természetesen a királynő is részt vesz az ünnepségen, ezért az összes royalnak kötelező a megjelenés. (A Nemzetközösségbe amúgy azok az országok tartoznak, amik egykor a Brit Birodalom gyarmatai voltak. Ezekben a már független államokban még mindig Erzsébet királynő az uralkodó, ez köti össze őket. Beletartozik Ausztrália, India, de például Kanada is.)

Na szóval Meg is elment az apátságba – egyébként gyönyörűen nézett ki a Victoria Beckham által tervezett fehér rucijában –, és képzeld, elsírta magát az ünnepséget közvetítő kamerák előtt! Persze adódik a kérdés, hogy mégis mitől nem tudta visszatartani a könnyeit? Nyugi, nem bántotta meg senki, minden a legnagyobb rendben volt: egyszerűen csak meghatódott!

Az volt ugyanis, hogy a meghívott énekes, Alfie Boe extra gyönyörűen énekelte el a Snow Patrol Run című számát. A szuper acapella előadás pedig annyira megérintette Meget, hogy picit elpityeredett. Bár egyedül ő sírt, totál van rá mentsége. Hiszen egy terhes csajszinál elég durván tombolnak a hormonok, úgyhogy nem csoda, hogy megkönnyezte a dalt. Ráadásul Meghan eléggé terhes: bármelyik percben szülhet! 

Még több

Sztárhírek