ByeAlex hatalmas bejelentést tett

Az énekes az Instáján tette közzé a nagy hírt!

ByeAlex hatalmas bejelentést tett

ByeAlex egy saját kis tehetségkutatót fog elindítani az Instagramon, amit #apubemutatja névre keresztelt és az ország legtehetségesebb rappereit és zenészeit fogja keresi.

Az énekes már nagyon otthonosan mozog a tehetségkutatók világában, hiszen őt is a Dal versenye indította útjára, azóta pedig az X-Faktor zsűritagja is volt többször, és mentorként olyan csapatokat repített a magasba, mint például az USNK. Most pedig saját költségén keresi a fiatal tehetségeket, akik szívesen dolgoznának együtt vele és Somogyvári Dániel barátjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fontos videó! LAPOZÓS Mert lehet TÉGED kereslek! Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű “tehetségkutatót”! Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban baszott tehetségesek, szeretnének sok emberhez eljutni, bírnák ha velem dolgozhatnának, és velem meg @danielsomogyvari spanommal együtt hozhatnának létre dalokat! Szeretném, ha cover vagy saját cuccokat töltenétek fel (elég egy perc, de hosszabb lapozós is ok) instára, NYILVÁNOSAN #apubemutatja hesteggel, hogy lássam! Megnézem majd a videókat, és a legjobbnak magam csinálok dalt! No para! Saját költség! Neked egy dolgot kell beletenned: MAGAD! Tényleg legyél atom! Mert ha az vagy, én is hiszek majd benned! Ja és csakis 18 év felettiek jelentkezését várom egyelőre! Legyen a határidő mondjuk MÁRCIUS 30! Ha nem találom, akit keresek, legfeljebb kitolom! Gyerünk raj csajok-pasik! Mutassátok magatokat! Friss, fiatal rajokat keresek! #apubemutatja

🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2019, időpont: 8:05 (PDT időzóna szerint)

Akinek megjött a kedve a jelentkezéshez, csupán annyi a dolga, hogy feltölt egy pár perces videót az #apubemutatja hastaggel, amiben rappel vagy énekel és a legjobbnak maga ByeAlex fog írni egy számot. Elég menő, igaz?

Bármilyen stílusban lehet jelentkezni, csak az a lényeg, hogy tehetséges legyél és önmagadat add! A határidő március 30., de Alex elég rugalmas és kijelentette, hogy addig fog keresni, amíg meg nem találja a legjobb jelentkezőt.

Azt nem tudni, hogy vajon ezután is marad az X-Faktor mentora, vagy új zsűritag fog érkezni a showban, de mi alig várjuk mi fog kisülni ebből az Instagramos versenyből!

Neked megjött a kedved a jelentkezéshez?

Még több

Sztárhírek