Nincs ma cukibb Palvin Barbi pasijánál

Dylan Sprouse-nál nincs jobb pasi!

Nincs ma cukibb Palvin Barbi pasijánál

Néhány napja Palvin Barbi hatalmas bejelentést tett: kiderült, hogy ő lett Magyarország első Victoria’s Secret angyala!

„Nem is tudom, hol kezdjem, de megpróbálom: sosem hittem, hogy ez megtörténhet, ez felülmúlta minden várakozásomat. Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem: hivatalosan is Victoria’s Secret Angyal lettem! Köszönöm, hogy hittetek bennem. Volt idő, amikor hagytam, hogy a saját gondolataim fogtak vissza, és nem volt könnyű menet, de a családom, a csapatom, Ed, és mindenki a Victoria’s Secretnél folyamatosan támogattak és felemeltek. Büszke vagyok, hogy képviselhetem Magyarországot, és legfőképpen titeket az életem ezen új fejezetében. Még egyszer nagyon köszönöm!” – írta akkor a modellcsaj az Insta posztjában.

De képzeld, az óriási hírt Barbi már három hónapja tudta, viszont titokban kellett tartania. A hozzá legközelebb állóknak viszont persze elmondta, legelőször a pasijának, Dylan Sprouse-nak. Az újdonsült angyalka a People magazinnak mesélte, hogy éppen itthon, Magyarországon volt a szüleinél, amikor meghallotta a nagy újságot. Amint megtudta, hogy angyal lesz, máris hívta Dylant, aki „először nem akarta elhinni. Aztán végül azt mondta, hogy ő megmondta, és tudta, hogy sikerülni fog!”

Persze nem csoda, hogy Barbi pasija ilyen cukin reagált, mivel tuti, hogy ő a világ legtökéletesebb barátja. Emlékszel például, amikor egy nagy adag hamburgerrel lepte meg a modellcsajszit?

Egyébként Dylan az Instáján is megosztotta, mennyire büszke a szerelmére:

„Büszke vagyok arra a sok mindenre amit eddig elértél, még több sikeres évet és egy picit kevesebb fagyit kívánok neked!” – írta. Plusz ezután kirakott egy másik, viccesebb fotót is Barbiról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Here’s to the people who tried to drag her down, cheers!

@ dylansprouse által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2019, időpont: 1:14 (PDT időzóna szerint)


„Ezt azokra, akik nem hittek benne, cheers!”

Egyébként Barbi szülei is nagyon örültek a hírnek, a modellcsaj azt is elmesélte, pontosan hogyan reagáltak rá. „Az anyukám meghatódott, sírt is egy kicsit, az apukám pedig belebokszolt a vállamba, ahogy az lenni szokott.”

Hatalmas Cosmo-puszi Barbinak!

Még több

Sztárhírek