Ő Fluor Tomi új barátnője

Közös képet posztolt az Instagramon.

Ő Fluor Tomi új barátnője

Fluor Tomi az elmúlt tíz évben nem feltétlenül kereste a komoly kapcsolatokat, saját bevallása szerint elég sok egyéjszakás kalandja volt. Persze akadtak olyan lányok, akik mellett lehorgonyozott egy időre, ám ezek a szerelmek hamar elmúltak, mert az énekes a munkája miatt állandóan távol volt. A Hot! magazinnak nemrég viszont azt nyilatkozta, úgy érzi, mostanra egy picit lenyugodott, ezért szeretne visszavenni a bulikból, illetve egyre inkább vágyik egy jó, tartós kapcsolatra.

„Ameddig el lehet menni a csajozásban, én elmentem. Hogy minden alkalommal más nő mellett ébredek, az már elvesz az életemből, semmint hozzáad. Nem akarok álszent lenni, megeshet, hogy becsúszik még egy-két kaland, de már vágyom egy rendes kapcsolatra” – árulta el a lapnak.

Nos, úgy tűnik, ez az álma valóra vált, vasárnap este ugyanis csókolózós képet posztolt az Instájára. Fluortól ez elég szokatlan, akárkivel nem szokta vállalni a nyilvánosságot, szóval tuti, hogy erős érzésekről van szó. A lányból sok nem látszik, csak annyit lehet megállapítani róla, hogy a csajszi sötét hajú és alacsonyabb a sztársrácnál.

 

View this post on Instagram

 

Sally

A post shared by Fluor Tomi (@fluortomi) on

A fanok többsége nagyon örül Fluorék boldogságának, azt találgatják, vajon ki lehet az új barátnő. A válaszra egyelőre várniuk kell, mert az énekes semmi mást nem fűzött a fotóhoz, csak azt, hogy: „Sally”.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek