Nem hiszed el, melyik világsztárral pózol Radics Gigi

A legnagyobbakkal bulizott együtt a napokban.

Nem hiszed el, melyik világsztárral pózol Radics Gigi

Radics Gigi karrierje már a tengerentúlon is nagyon szépen ível felfelé, a fiatal énekesnő pedig mindent megtesz a sikerért. Ezért rengeteg időt tölt az Egyesül Államokban és keményen dolgozik. Úgy tűnik, hamarosan meglehet a nagy áttörés, hiszen ősszel már arról írtunk, Gigi dala nagyon dübörög az egyik legmenőbb ottani slágerlistán.

Az amerikai hírességek szintén kezdenek felfigyelni rá, egyre többen barátkoznak össze a szupertehetséges magyar származású lánnyal. Ennek köszönhetően a napokban meghívást kapott Quincy Jones, a neves zenei producer 86. szülinapi bulijára, ahol nagy sztárokkal ünnepelt.

Készült néhány közös fotó is, amit Gigi büszkén osztott meg a fanokkal az Instagram-oldalán. Az első képen Pharrell Williams-szel pózol, majd jön Tank és Chris Tucker.

Radics Gigi egyébként hihetetlenül jó viszonyt ápol az ünnepelttel, Jones tényleg a mentora, segíti, amiben tudja. Az iránta érzett hálájáról szintén posztolt korábban, akkor ezt írta:

„Egyszerűen imádom őt!!! Mindig elérzékenyülök ha arra gondolok, hogy ez az ember itt mellettem mennyi mindent tett le az asztalra élete során mégis az-az alázat ami benne van hihetetlen. Imádom hallgatni a történeteit mindig döbbenten figyelek,hogy mik történtek a kulisszák mögött…. Boldog vagyok,hogy ismerhetlek @quincydjones Köszönöm a rengeteg jótanácsot!”

Még több

Sztárhírek