Egymással szexeltek a Spice Girls tagjai

Az egyik énekesnő kotyogta el ezt az infót!

Egymással szexeltek a Spice Girls tagjai

Tutira hallottad már a hírt, hogy újra összeáll a Spice Girls, ugye? A koncertturné (ami egyelőre csak Nagy-Britanniában lesz) idén kezdődik, de sajnos Victoria Beckham nélkül. Posh Spice ugyanis inkább a divatcégére és a családjára koncentrálna, plusz állítólag fel sem kérték, hogy térjen vissza a csapatba. Elég fura, igaz?

De képzeld, mostanában ennél sokkal durvább hírek szólnak az ikonikus csajbandáról! Piers Morgan beszélgetős showjában, a Life Stories-ban vendégeskedett Mel B, és hatalmas bombát robbantott. Kiderült, hogy ő és egy másik Spice Girl, konkrétan Geri Halliwell lefeküdtek egymással! Mindez pedig úgy zajlott, hogy Piers érdeklődött arról, hogy mi volt Melanie és a többi bandatag között. Mel erre pedig azt mondta, hogy „mindannyian egy ágyban aludtunk, de nem ÚGY.” Erre a műsorvezető konkrétan rákérdezett, hogy lefeküdt-e valamelyikükkel. Melanie pedig nem szégyenlősködött:

„Utálni fog azért, hogy elmondom, de Gerivel lefeküdtünk. Ez egy tény. Csak úgy megtörtént, és végignevettük az egészet. Csak egy alkalom volt, de remélem, ha Gerit is megkérdezik (és ezután gondolom, meg fogják) nem tagadja le. Mert jó móka volt.”

A The Sun on Sunday magazin szerint az affér a 90-es években történhetett azt követően, hogy az újonnan megalakult együttes közös házba költözött a berksi Maidenheadben. Ezután, 1996-ban jelent meg a legikonikusabb Spice Girls-dal, a Wannabe. (Fogadjunk, hogy a mai napig tudod a szövegét!) Geri amúgy két évvel később kilépett a csapatból és csak 2007-ben csatlakozott hozzájuk újra.

Az újság szerint Mel B a műsor után azonnal felhívta Gerit, nehogy az énekesnő megsértődjön és veszélybe kerüljön a koncertturné.

„Két hónapja kezdik a fellépéseket, senki sem akarja veszélyeztetni a sikert. De nagy volt a para, hogy Geri férje kiakad, amitől nagy botrány lehetett volna. Geri ugyanis amióta hozzáment Christian Hornerhez igazi Stepfordi feleség lett. Már nincs sehol a régi rossz kislány. Szóval Mel rögtön felhívta, hogy helyrehozza a károkat.”

A beszélgetés felvételén amúgy egy másik Spice Girl, Mel C is ott volt, de őt is ugyanúgy sokkolták a hírek, mint a többieket. Az viszont kiderült, hogy az összes lány csókolózott egymással, miután Mel B piercinget rakatott a nyelvébe. „Tudni akartam, milyen érzés így smárolni. Csak egy buta kis csók volt. Semmi szexuális” – kotyogta ki a részleteket erről is Melanie.

Te sejtetted, hogy volt valami Geri és Mel B között anno?

Még több

Sztárhírek