Angelina Jolie Marvel-filmben fog szerepelni?

Egyre jobbnak tűnik a Bosszúállók: Végjáték utáni időszak.

Angelina Jolie Marvel-filmben fog szerepelni?

Alig egy hónap, és láthatod a filmet, amire minden Marvel rajongó várt. Végre kiderül, hogyan győzik le kedvenc hőseid Thanost a Bosszúállók: Végjátékban. Viszont arra is fel kell készülnöd, hogy sajnos néhány kedvencednek örökre búcsút kell intened, mivel ahogy már a Végtelen háborúban is kiderült, ez a csata áldozatokat követel. 

Ha egy (vagy netán több) zseniális karaktert kinyírna a Marvel, az alapjaiban változtatná meg a Végjáték utáni korszakot. Ezért mindenképpen szükségük lesz valakire, aki legalább olyan szeretnivaló, mint mondjuk egy Vasember. (Ezzel nem azt mondom, hogy ő fog meghalni, bár persze minden lehetséges.)

Így kerül a képbe Angelina Jolie! A színésznőt mindenki imádja, és már rengetegszer bebizonyította, hogy tök mindegy, hogy titkos ügynököt vagy gonosz királynőt kell alakítania, neki minden megy. De vajon milyen szerepkörben kerülne be Angie a Marvel világába?

Emlékszel, hogy nemrég hat új film érkezését is bejelentette a stúdió? Na, ebből az egyik a The Eternals (azaz Az Örökkévalók), amivel kapcsolatban korábban olyan pletykák röppentek fel, hogy ebben debütálhat a Marvel első meleg szuperhőse. 

Ez még persze egyáltalán nem biztos, azt már viszont többen is tudni vélik, hogy a The Eternals több millió évvel ezelőtt játszódik majd. Az Égiekre koncentrál majd a sztori, akik két csoport szupererős lényt hoznak létre, a Deviánsokat és az Örökkévalókat. A filmet Chloe Zhao rendezi, a forgatókönyvet pedig Matthew és Ryan Firpo írják.

Hozzájuk csatlakozhat Angelina. És mivel az Örökkévalókról azt lehet tudni, hogy elvileg mindnyájan gyönyörűek a szupererejük mellett, Angie tökéletes választás lenne egyikük szerepére, nem?

Még több

Sztárhírek